Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ξεκινούν στις 23/1 οι Παγκορασίδες

Αρχίζει η όμορφη περιπέτεια για την ομάδα μας των Παγκορασίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ καθώς έγινε η κλήρωση και θα ξεκινήσουν οι αγώνες μας την Κυριακή 23 Ιανουαρίου με εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θρίαμβο στο Χαιδάρι.
Στον Ομιλο μας είναι συνολικά 8 ομάδες .Μαζί με τον Πορφύρα είναι Αγιοι Ανάργυροι,Απολλώνιος ,Τελαμώνας ,Αρτεμις ,ΑΣ Ηλιούπολη ,Ατταλος και Θρίαμβος.
Θα πάμε δηλαδή σε Σαλαμίνα ,Καματερό ,Αγίους Αναργύρους ,Ηλιούπολη ,Χαιδάρι ,Κορυδαλλό και Κερατσίνι .
Σημασία ,πριν απο οτιδήποτε άλλο ,έχει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν 14 ματς και να αποκτήσουν εμπειρίες .
Πρόκειται για μία νέα ομάδα ,αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα κορίτσια που γεννήθηκαν το 1995 ,αλλά, πιστεύουμε και στην προπονήτρια τους Πόπη Χατζηκωνσταντή ,που κάνει ένα νέο βήμα στην καρριέρα της ,όσο ασφαλώς και στα παιδιά που ανεβαίνουν απο τα Μίνι .
Απο την περσινή ομάδα συνεχίζουν  οι Ανδρονίκη και Ειρήνη Πρίφτη ,Μαριάννα Λιάρου ,Κορίνα Τζερεφού ,Πέννυ Παπαδήμα ,Μαρία Δαρδακούλη και Διονυσία Παλημέρη που θα πλαισιωθούν απο κορίτσια με ποιότητα και δίψα για παιχνίδι αλλά και πρόοδο .
Η ομάδα μας θα είναι ...άκρως νεανική αλλά σε αυτές τις ηλικίες παίζουμε για να μάθουμε.
Αρκεί φυσικά να προσπαθούμε να παίξουμε βόλει και όχι αερόμπαλλα....
Καλή διασκέδαση στα παιδιά και ξεκάθαρη οδηγία προς τους γονείς .Αφείστε τα παιδιά σας να χαρούν το παιχνίδι .Δασκάλα έχουν όπως και υπεύθυνους της ομάδας .Εσείς να έρχεστε ,να τα ενθαρρύνετε και να μην τα ...τρελαίνετε .
Το βόλει είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ .Με κανόνες ασφαλώς ,αλλά, δεν παύει να είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ.