Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η συσπείρωση αποδίδει

Σε καιρούς όχι μόνο δύσκολους αλλά και αποκαλυπτικούς ,αφού πέφτουν πια οι μάσκες και είναι ότι  πιο εύκολο να βρείς κλειστές πόρτες και να ακούσεις δικαιολογίες για αρνητικές συμπεριφορές ,η συσπείρωση της κοινωνίας σε δραστηριότητες ΕΝΤΙΜΕΣ και υπεύθυνες ,δε σταματά και δεν πρόκειται να διακοπεί .
Το ζούμε αυτό στο τμήμα βόλει του Πορφύρα όπου πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε και να τυπώσουμε 300 ημερολόγια για το τμήμα μας ,για το 2011 .
Ξεκινήσαμε τη διάθεση τους στις 10 Δεκεμβρίου και με τη συνεργασία προπονητών-προπονητριών ,αθλητριών ,γονιών έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε διαθέσει τα πιο πολλά απο τα ημερολόγια αφού δεν είναι πιο πολλά απο 30 αυτά που έχουν μείνει .Πρέπει βέβαια να φύγουν και αυτά .
Το γεγονός ότι επιλέξαμε να έχουμε λογική τιμή για τα ημερολόγια όπως και η απόφαση μας να περιέχονται σε αυτά μόνο οι φυσιογνωμίες των αθλητριών μας και το σήμα του Πορφύρα και τίποτα άλλο ,νομίζουμε ότι έπαιξε τον ρόλο του .
Είναι ένα ημερολόγιο που το κάναμε για εμάς ,για το τμήμα μας και μόνο .
Τα έσοδα απο το ημερολόγιο θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα του τμήματος μας για τον Ιανουάριο .
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση σας .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ