Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιώργος Σιγάλας είναι ο άνθρωπος μας

Θέλουμε να συζητήσουμε ,να προτείνουμε ,να ευχαριστήσουμε ,να διαμαρτυρηθούμε  σε ότι αφορά  θέματα αθλητισμού στην πόλη μας ;
Ορίστε ,μάθαμε τον κατάλληλο που δεν είναι άλλος απο τον Γιώργο Σιγάλα ,πρώην μπασκετμπολλίστα και νυν προπονητή αλλά και σχολιαστή σε τηλεοπτικούς σταθμούς ,ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου - συντονιστή των Τομέων Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νεολαίας.Με άλλα λόγια ,δηλαδή ,παίρνει τον ρόλο του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά .
Ο Γιώργος είναι εργατικός και έντιμος άνθρωπος ,πραγματικός λεβέντης ,κύριος σε όλα ,παιδί του Πειραιά ,μεγάλωσε στη Ζέα και πήγαινε σχόλειο στους ΄'΄φρερ'' στην Ελληνογαλλική Σχολή επί της Χαριλάου Τρικούπη .
Θα μιλήσουμε μαζί του και ευελπιστούμε στην κατανόηση του καθώς εμείς είμαστε πρόθυμοι να συνεργασθούμε άριστα μαζί του ,φυσικά με πρωτεύουσα σκέψη ότι ο Πειραιάς ανήκει σε όλες και όλους και δεν είναι τσιφλίκι ενός μόνο συλλόγου .
Ο Γιάννης Μελάς ανέλαβε  εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Νεολαίας και ο Αντώνης Θεοδώρου, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού.
Καλή επιτυχία στο έργο τους .