Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ευχαριστούμε θερμά το www.volleynews.gr

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ευχαριστεί θερμά τον δημοσιογράφο Κώστα Ασημακόπουλο ,υπεύθυνο της ιστοσελίδας http://www.volleynews.gr/ για την παρουσίαση και προβολή του ημερολογίου του τμήματος μας όπως και για τα καλά λόγια του για τον Πορφύρα .
Μία διόρθωση όμως στον καλό φίλο .Η προσπάθεια δεν είναι των παραγόντων του Πορφύρα αλλά των κοριτσιών της ομάδας .Για αυτές και απο αυτές είναι όλα .Οι λεγόμενοι παράγοντες έχουν ως αποστολή να ετοιμάζουν ,να διευκολύνουν ,να συμπαρίστανται,να καταλαβαίνουν αλλά και να επαναφέρουν στην τάξη ,να συνετίζουν ,να συμβουλεύουν ,να αξιολογούν.
Οι πρωταγωνίστριες είναι οι αθλήτριες .
Αυτό πρέπει να το έχουν πάντα στο μυαλό τους .Και να αποδίδουν αλλά και να αντιδρούν με τον εγωισμό ,την αυτοπεποίθηση και τη νοοτροπία νικητή αλλά και το πνεύμα συνεργασίας που έχει ένας πρωταγωνιστής που παίζει σε μία μεγάλη σκηνή με ανθρώπους που είναι έτοιμοι δίπλα του ώστε να του δώσουν τη στήριξη που χρειάζεται .
Κάτι τελευταίο . Δεν είναι τυχαίο ότι ,όπως ήδη επισημάνθηκε ,επιλέξαμε ,σε αντίθεση με ότι συνήθως συμβαίνει ,να παρουσιάσουμε στο ημερολόγιο όλα τα κορίτσια του τμήματος μας ,απο τα Μίνι μέχρι και την γυναικεία .
Το σκεπτικό μας είναι απλό .Υπάρχει διάδοχη κατάσταση και συνέχεια και η Ακαδημία δεν υπάρχει για να παίρνουμε συνδρομές και να πληρώνουμε οδοιπορικά αλλά για να ετοιμάσουμε αθλήτριες για την πρώτη ομάδα σε ένα ΕΝΙΑΙΟ τμήμα το οποίο υπηρετούν λίγοι άνθρωποι που νοιάζονται όμως το ίδιο για τα Μίνι όπως και για τις Γυναίκες ,το ίδιο για τον καθρέφτη όπως και για το κρυμμένο χρυσάφι ....
Επίσης ,διαφημίσεις δεν μπήκαν στο ημερολόγιο γιατί θέλαμε να υπάρχουν σε αυτό μόνο οι φατσούλες των κοριτσιών και το σήμα του Πορφύρα .
Καλημέρα σας .


Ν.Δελ.