Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ευχαριστούμε ΕΣΠΕΔΑ και Διαιτητές

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ,με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της παρουσίας των ομάδων του στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα , μετά απο τους συνολικά 34 αγώνες που έδωσαν τα κορίτσια μας σε Νεάνιδες--Κορασίδες--Παγκορασίδες ,θεωρεί χρέος και καθήκον του να ευχαριστήσει.
Την ΕΣΠΕΔΑ για την άρτια διοργάνωση των αγώνων και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε σε κάθε περίπτωση .Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ενώσεως μας αρίστευσε όπως βεβαίως και το υπαλληλικό προσωπικό της που  μας συνέδραμε και συγκεκριμένα την Διευθύντρια Δώρα Χαριτίδου τα μέλη της Γραμματείας  Ελένη Σκλαβούνου και  Λία Δαρζέντα όπως και τον Γιώργο Παπαδάκη.
Τον Σύνδεσμο Διαιτητών και την Επιτροπή Διαιτησίας και πρωτίστως τους κ.κ. Βλασόπουλο και Βιλλιώτη  γιατί δεν υπήρξε ούτε μία αναβολή αγώνα μας και πάντα οι διαιτητές ήταν στο γήπεδο για να σφυρίξουν για τα παιδιά μας .Με τα ανθρώπινα λάθη και τις παραλείψεις τους ,με τις νουθεσίες και  την απόδοση δικαιοσύνηις αλλά πάνω απο όλα με τη φυσική παρουσία τους καιν την ηθική συμπεριφορά τους .Οπως δεν γίνεται αγώνας χωρίς αθλήτριες έτσι δεν γίνεται και δίχως διαιτητές .Εμείς το αναγνωρίζουμε και το λέμε κάθε φορά αυτό.
Εαν σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν μεμονωμένα κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς ζητούμε συγγνώμη κι ήδη αυτά έχουν αντιμετωπισθεί εσωτερικά με τον δέοντα τρόπο.
Να έχουμε όλοι την υγεία μας και μακάρι να συναντηθούμε γεροί και δυνατοί και τη νέα σαιζόν.
Στον καιρό της μιζέριας και της ανεργίας ας έχουμε τουλάχιστον τη...μούρλα να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και στα παιδιά .