Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Απόψε γιορτάζει ο Πορφύρας

Μην βιασθείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ,απο τον τίτλο που διαβάσατε παραπάνω ,ότι ....καβαλλήσαμε το καλάμι. Δεν προεξοφλούμε νίκη της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα απέναντι στη Φιλία αλλά βέβαια πιστεύουμε σε αυτήν .
Ωστόσο ,έτσι κι αλλιώς θα απολαύσουμε μια γιορτή απόψε στο γήπεδο μας αφού είναι όμορφο να βλέπεις κατάμεστη την εξέδρα και τον κόσμο να παρακολουθεί  ακόμα κι όρθιος ,απο τα πλαινά ,το παιχνίδι .
Τα ντέρμπυ είναι χαρά κι ευλογία .Δε τα συναντάς κάθε ημέρα και πάνω απο όλα δεν έχεις την ευκαιρία να τα ζήσεις ώστε να τα θυμάσαι αργότερα .Γιατί αυτά μένουν απο τον αθλητισμό.
Γιορτάζουμε γιατί έχουμε φτιάξει μία ομάδα που πριν απο 4 χρόνια διεκδικούσε την παραμονή της στην κατηγορία και με τους ίδιους ανθρώπους που ήταν και πρώτα στο τιμόνι της κι οι οποίοι προέρχονται απο τα σπλάχνα της ,με το υστέρημα και το ατελείωτο τρέξιμο μιας παρέας ανθρώπων που καθημερινά μεγαλώνει ,φέραμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Πορφύρα στο σημείο να πρωταγωνιστεί στο γυναικείο βόλει ,να κατακτά τίτλους και να δυναμώνει την Ακαδημία του αλλά και να αποκτά πολλούς ακόμα φιλάθλους .
Κι όλα αυτά με ήθος ,σεμνότητα ,δίχως να ξεφεύγουμε απο τις αρχές του σωματείου και τις δικές μας φυσικά.
Τα κορίτσια του Πορφύρα κι ο προπονητής τους Μανώλης Αποστολογιωργάκης θα παίξουν απόψε με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φιλία .Ντέρμπυ κορυφής αφού εμείς είμαστε μαζί με τους Τράχωνες στη δεύτερη θέση .
Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας και ξέρουμε τι είναι σε θέση να πετύχει.
Περιμένουμε ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς και θέλουμε απο τους φίλους του Πορφύρα να είναι συνέχεια στο πλευρό των αθλητριών μας ,απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Οτι κι αν συμβεί απόψε ,εμείς θα γιορτάσουμε .Ο Πορφύρας άλλωστε είναι μία νέα δύναμη στο γυναικείο βόλει που σέβεται ,υπολογίζει ,εκτιμά ,αναγνωρίζει αλλά επίσης πιστεύει ,μπορεί ,θέλει,οραματίζεται .
Α ,κάτι ακόμα .Για την ιστορία .Διαβάσαμε μία δήλωση του προπονητή της Φιλίας κ.Οικονόμου ο οποίος είχε πεί ότι περιμένει τους Τράχωνες στον τελικό και πουθενά δεν ανέφερε το όνομα του Πορφύρα.Τον αγνοεί ή δεν τον υπολογίζει .Το ίδιο είναι .Δεν πειράζει .Καλά να είναι.Δικαίωμα στις δηλώσεις έχουν όλοι.
Αφείστε σε εμάς το δικαίωμα να διασκεδάσουμε .