Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Μην υποτιμάτε το τοπικό πρωτάθλημα ,αξίζει πολλά

Οσοι ήταν στον αγώνα Πορφύρας--Φιλία  είδαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε γήπεδο γεμάτο απο 400 άτομα και σε άριστο πλαίσιο συμπεριφοράς κι οργάνωσης .Εχουμε την βεβαιότητα ότι θα είναι κατάμεστο και το γήπεδο του Αλίμου την Τετάρτη στη συνάντηση Τράχωνες--Πορφύρας κι ότι κι εκεί θα δούμε όμορφο ματς που θα διαφημίσει το γυναικείο βόλει και θα φέρει παιδιά στο γήπεδο.
Να σας πούμε και κάτι άλλο ; Είναι χαρά μας ότι ,παρά τις παρεξηγήσεις που κατά καιρούς είναι δεδομένο ότι συμβαίνουν για διάφορους λόγους , θα είμαστε μαζί με τους φίλους των Τραχώνων με τους οποίους έχουμε συναντηθεί μέσα στους τελευταίους 16  μήνες συνολικά ...7 φορές ,χωρίς να υπολογίζουμε την ...κατασκοπεία που κάνουν κι οι δύο πλευρές .
Αυτή την ατμόσφαιρα πολιτισμένου ντέρμπι την βλέπετε συχνά στο γυναικείο βόλει;
Μην το υποτιμάτε λοιπόν ,όσοι δεν έχετε εικόνα απο αυτό ,το τοπικό πρωτάθλημα ,αυτό τουλάχιστον της ΕΣΠΕΔΑ ,το οποίο ζούμε εμείς .Μετά κι απο την έξυπνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ να αναβαθμίσει τη διοργάνωση με τη διεξαγωγή των πλαίυ οφφ ,το πρωτάθλημα μας είναι πραγματικά δυνατό ,ενδιαφέρον κι ελκυστικό.
Ελάτε να δείτε τα κορίτσια και θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι αυτό το πρωτάθλημα αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και σημασίας .