Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Νικηφόρο ξεκίνημα στο 2011 για τον Πορφύρα

Τι να κρατήσουμε και τι να πετάξουμε απο το πρώτο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο την Ιριδα σε βάρος της οποίας επικρατήσαμε με 3-1 σετ με συνέπεια να κάνουμε νικηφόρο ξεκίνημα στο 2011 ;
Κρατάμε την παρουσία και τη θετική εμφάνιση των 5 κοριτσιών απο την Ακαδημία μας και ειδικά της 17χρονης Στέβης Χαλβατζή που βελτιώνεται και προοδεύει .Ποιά άλλη ομάδα έχει τόσα μικρά παιδιά απο τα σπλάχνα της ( με πρώτο δελτίο απο τα Μίνι ) στην 12άδα της και την αποφασιστικότητα να τα εμπιστεύεται αλλά και αυτά να ανταποκρίνονται  ;
Κρατάμε τη ψυχραιμία και την αφύπνιση των έμπειρων αθλητριών μας στα πιο κρίσιμα σημεία του δεύτερου και του τέταρτου σετ ,όταν πήραμε αυτό που θέλαμε .
Κρατάμε τον προβληματισμό των κοριτσιών και του προπονητή για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας .Θα τα συζητήσουμε και θα τα διορθώσουμε .Ψυχραιμία .
Κρατάμε την εξαιρετική απόδοση της Ιριδας που κοίταξε στα μάτια μια μεγάλη ομάδα ,πήρε το πρώτο σετ και μας απείλησε με ναυάγιο σε μία βροχερή βραδυά .
Πετάμε τη συνολική εμφάνιση μας .Να πάει στο καλό και να μη ξανάρθει γιατί κυριολεκτικά δεν βλεπόμασταν .
Πετάμε τα λάθη που έγιναν .Δε θα επαναληφθούν.
Πετάμε την κακή αγωνιστική νοοτροπία και την έλλειψη σεβασμού προς έναν άξιο αντίπαλο .Οι αγώνες κερδίζονται όχι με τη φανέλλα αλλά με τις εύστοχες κινήσεις ,το πάθος ,την αγωνιστικότητα ,την αυτοθυσία και την αποτελεσματικότητα αλλά κυρίως με τη σοβαρότητα .
Πετάμε την πίκρα για το σετ που χάσαμε γιατί αναλογιζόμαστε ότι μπορούσαμε να είχαμε μπεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες .    
Καλή Χρονιά και προσοχή μην έχουμε και τα ...καλά κρασιά αν επαναληφθεί μία τέτοια αντιμετώπιση ενός αγώνα .Τον Πορφύρα τον είδαμε στο τρίτο σετ .Στα άλλα τρία σετ μάλλον μπερδέψαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας γιατί αυτή δεν ήταν η ομάδα που αγαπάμε και μας κάνει υπερήφανους αλλά μία άλλη που λες και είχε βαλθεί να μας παιδέψει μέχρι να μας βγάλει τη ψυχή....  
Τα σετ ήταν 25-22 ,21-25,13-25 και 23-25.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ.Τσιμπινού που έχει και φέτος πολύ καλή σαιζόν ,όπως και του δεύτερου διαιτητή κ.Τσάκα και θετική στο ρόλο της η σημειωτής κ.Παπανικολάου .
Γ.Α.Ν.Σ. ΙΡΙΣ    Καλαμάρα ,Λαμπρινίδου ,Α.Παπαδοπούλου ,Ε.Παπαδοπούλου ,Καράμπαλη ,Αγγελίδη ,Καρανικόλα,Ευστρατιάδου ,Μουράτογλου ,Μοναχού ,Γεωργούτσου ,Πολυμέρα.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Γρηγορίου ,Τσαπούρη ,Μπαλλή ,Γκούρα ,Χατζηκωνσταντή ,Χαλβατζή ,Τζούλου ,Θεοχάρη ,Χατζηπέτρου ,Φικάι ,Δελαγραμμάτικα ,Α.Πρίφτη .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ