Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Φλουριά ,ευχές και χαμόγελα στο βόλει του Πορφύρα

Σεμνά ,οργφανωμένα ,χωρίς φρου--φρου και αρώματα ,αλλά ,με έμφαση στα παιδιά για τα οποία μοχθούμε και τρέχουμε ,στους πρωταγωνιστές του αθλητισμού ,το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του για το 2011 στο γήπεδο μας ,το ''Παναγιώτης Σαλπέας ''.
Εβδομήντα αθλήτριες απο τις υποδομές μας  ,αρκετοί γονείς ,ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μας Γιάννης Μπογιατζόγλου ,η προπονήτρια των νεανίδων και των κορασίδων Μίνα Τσαπούρη ,ο προπονητής των Μίνι Γιάννης Τσουρουγιάννης ,ο Γενικός Αρχηγός του βόλει και ιδρυτής  του τμήματος Μανώλης Κελέκος κια τα μέλη της Επιτροπής βόλει Τασούλα Λιάρου ,Νάσος Δημητρίου και Νίκος Δελαγραμμάτικας ήταν εκεί και απόλαυσαν μία υγιή και όμορφη ατμόσφαιρα ,πολλά χαμόγελα και παρουσία που δείχνει ότι ότι έχουμε δημιουργήσει δεν έχει μόνο χθες και σήμερα αλλά κυρίως έχει αύριο ,χάρις στις υποδομές ,το μεράκι και την αφοσίωση μας .
Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του ,τον φίλο και χορηγό του τμήματος Βαγγέλη Τσόρβα που παρασκεύασε στο  υποδειγματικό και απόλυτα σύγχρονο αρτοποιείο του ,το οποίο πάντα λάμπει απο καθαριότητα ,φρεσκάδα και νοικοκυροσύνη  ,στην οδό Σαλαμινομάχων 30 ,την βασιλόπιττα και τα κομμάτια που δόθηκαν σε όλο τον κόσμο που ήλθε κοντά μας σήμερα το πρωί .
Ο Βαγγέλης είναι ένας εξαίρετος φίλος ,υπήρξε καλός ποδοσφαιριστής αλλά παραμένει ερωτηματικό εάν έμαθε Subbuteo....
Τα 7 δώρα που δόθηκαν στους ισάριθμους τυχερούς αφού ναι μεν ήταν 2 τα φλουριά αλλά κληρώθηκε απο ένα νούμερο ,με αντίστοιχο δώρο ,για κάθε τμήμα , μαζί με τα αναψυκτικά είναι μία ευγενική χορηγία της εφόρου νεανίδων ,κορασίδων ,παγκορασίδων και ...σύντομα και των Μίνι  Τασούλας Λιάρου που φρόντισε να ευχαριστήσει όλες και όλους ενώ ρύθμισε όλη τη διαδικασία με εξαιρετικό τρόπο .
Το ένα φλουρί πήγε στην παγκορασίδα Ελένη Ντουράκη  και το άλλο στον προπονητή των Μίνι Γιάννη Τσουρουγιάννη ενώ τα δώρα κέρδισαν οι Πέννυ Παπαδήμα ,Κωνσταντίνα Δαμιανίδη ,Ουρανία Κονταράκη ,Μαριάννα Λιάρου ,Στέβη Χαλβατζή .
Και του χρόνου με υγεία .Να είμαστε όλοι καλά και να μας βοηθήσει ο Θεός να κάνουμε πιο πολλά πράγματα για τα παιδιά ,ώστε να καταλάβουν ότι η ζωή έχει όμορφες πλευρές και δεν είναι όλα μίζερα και μαύρα .Ειδικά τα παιδιά πρέπει να τα προσέχουμε γιατί η συμπεριφορά και η νοοτροπία τους είναι δικό μας έργο .Ας τα κάνουμε υπεύθυνα ,μαχητικά και χαρούμενα ...


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ