Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νέα νίκη για τον Πορφύρα στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ

Ομορφο Σαββατόβραδο στο καλύτερο γήπεδο της ΕΣΠΕΔΑ ,στο Ρέντη ,με υποδειγματική φιλοξενία απο την ομώνυμη ομάδα ,την Α.Ε. Ρέντη και δίκαιη νίκη για την γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα με 3-0 σετ ,απέναντι σε ένα συγκρότημα που έχει κάνει ζημιές και θα πραγματοποιήσει και άλλες ,δίχως αμφιβολία .
Ο Πορφύρας συνέχισε τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα όπου κάνει πρωταθλητισμό με ενεργό συμετοχή στην 12άδα του 5 κοριτσιών ηλικίας απο 15 έως και 20 ετών ,απο την Ακαδημία του και με αθλήτριες που είναι δικές του και δεν εκφράζουν περιστασιακές και εφήμερες συμφωνίες .
Αυτός ο συνδυασμός  δεν υπάρχει πουθενά αλλού και φανερώνει το νοικοκυριό και τον προγραμματισμό μας καθώς είμαστε η μόνη ομάδα που βρίσκεται κάθε χρόνο εδώ και μία τετραετία σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ,χωρίς να έχουν αλλοιωθεί στο παραμικρό  τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν ,παρά τις τρικλοποδιές και τα πισώπλατα κτυπήματα.  
Για την επιτυχία μας ωστόσο ,απέναντι στο Ρέντη ,χρειάσθηκε η αφύπνιση των αθλητριών μας στο δεύτερο σετ όταν οι γηπεδούχοι  ήταν εξαιρετικοί και απείλησαν άμεσα αφού είχαν βρεθεί να προηγούνται με 20-18 για να χάσουν εντέλει με 23-25 .
Μπράβο στα κορίτσια μας και τον προπονητή τους ,συγχαρητήρια στις νεαρότερες αθλήτριες που δικαίωσαν τη δουλειά που κάνει ο κ.Μπογιατζόγλου στην προπόνηση αλλά όλα τα καλά και για τον Ρέντη που είναι προφανές ότι έχει δυναμική η οποία δεν αντιπροσωπεύεται απο τη θέση του στην βαθμολογία .
Με αυτή τη συνάντηση ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος με τον Πορφύρα να αποτελεί πάντα ,για όλους τους άλλους έναν πονοκέφαλο που δεν περνά ούτε με ένα κουτί ντεπόν και ένα άλυτο μυστήριο ( ''πως τα καταφέρνουν αυτοί κάθε χρόνο ,γιατί δεν έχουν καταρρεύσει ακόμα ,δεν κουράσθηκαν...΄΄ ) και για εμάς  όλους μία μεγάλη αγάπη για την οποία είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ  . 
Καλή συνέχεια στην Α.Ε. Ρέντη και ευχαριστούμε τους ιθύνοντες της για την καλή διάθεση που δείχνουν απέναντι μας στο όνομα της καλής γειτονίας .
Τα σετ ήταν 15-25,23-25 και 8-25 .Διάρκεια αγώνα 59 λεπτά .
Αριστη η διαιτησία των Μεταξά--Κουτσούλα .Προσεκτική η σημειωτής Παπανικολάου .
ΡΕΝΤΗΣ ( προπονητής Μενδρινός)Νικολάκη ,Σταυροπούλου ,Θηραίου ,Πάλι ,Ζώρζου ,Νασκισντασβίλι ,Παπουτσιάν ,Κολυάρδου Δ. Κολυάρδου Μ., Τριανταφυλλίδου ,Χριστοφή ,Κωστάκη .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Μπογιατζόγλου) Τζούλου ,Χατζηκωνσταντή ,Τσαπούρη ,Γκούρα ,Χαλβατζή ,Γρηγορίου ,Χατζηπέτρου ,Θεοχάρη ,Μπαλλή ,Δελαγραμμάτικα ,Φικάι ,Τσιραντωνάκη .