Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αντε τυχεροί , θα ησυχάσει πάλι το κεφάλι σας...Η θα σας λείψουμε;

Χωρίς δελτία θα μείνουν τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας αφού η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής θα προχωρήσει σε 48ωρη απεργία από αύριο το πρωί στις 05:00 μέχρι την ίδια ώρα της Μεγάλης Πέμπτης.Οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, η οποία "θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημα και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας", αλλά και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς καθυστερούν την καταβολή τους έως και τρεις μήνες.

Ας δούμε όμως πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα το διήμερο της απεργίας στα ιδιωτικά κανάλια:

Χωρίς δελτία και ζωντανές εκπομπές θα μείνουν Mega και ΑΝΤ1 καλύπτοντας τις ώρες αυτές με επαναλήψεις άλλων εκπομπών του εκάστοτε σταθμού.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER θα προβάλει "Best of" και επαναλήψεις.
Ο Star θα προβάλει μαγνητοσκοπημένες όλες τις εκπομπές του, "Πρωινή Μελέτη" "Super Star", "Αξίζει να το ζεις" και "Φώτης - Μαρία Live" την Μ. Τρίτη, ενώ η τελευταία δεν θα προβληθεί την Μ.Τετάρτη.
Mαγνητοσκοπημένες θα προβληθούν επίσης στον Alpha ο "Καφές με την Ελένη" και το "Κους Κους" τις δύο μέρες της απεργίας, καθώς και το "Δέστε τους" την Μ.Τετάρτη. Aπό τις υπόλοιπες ζωντανές εκπομπές θα θυμηθούμε τα "Best Of".