Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Παράδειγμα προς μίμηση

Οι προσωπικές αναφορές δεν αποτελούν μέρος της συνήθειας ή και της τακτικής μας.
Θα προχωρήσουμε σε  μία εξαίρεση για την αθλήτρια μας Στέβη Χαλβατζή.
Οχι μόνο επειδή αξίζει ο κόπος αλλά κυρίως γιατί δημιουργεί αυτό το παιδί ένα θετικό πρότυπο και ταυτίζεται με την κουλτούρα κια τη φιλοσοφία που έχουμε στον σύλλογο και στο τμήμα μας.
Η Στέβη προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες που θα ξεκινήσουν μόλις στις 12 Μαίου.
Είναι άριστη μαθήτρια και πραγματικά σπουδαίος χαρακτήρας.
Οι προδιαγραφές της επιτρέπουν την αισιοδοξία ότι, με την βοήθεια του Θεού, ηρεμία και σιγουριά, θα πετύχει τον στόχο που έχει θέσει για ΑΕΙ της επιθυμίας της.
Αυτό το παιδί, γεννημένο το 1993, ήταν βασικό εφέτος στην γυναικεία ομάδα και στις Νεάνιδες μας ασφαλώς.
Παρουσίασε σημαντική βελτίωση και αποτελεί ελπίδα για το σήμερα και το αύριο στο βόλει γυναικών του Πορφύρα μας.
Πήραμε ρίσκο, για το επίπεδο του πρωταθλητισμού όπου κινείται ο Πορφύρας, αλλά, η Στέβη δικαίωσε τις προσπάθειες της και τους καταπληκτικούς γονείς της, εμάς αλλά και τον προπονητή της Γιάννη Μπογιατζόγλου που δούλεψε μαζί της, τον Σωκράτη Μαρμαρινό που είχε αποφασίσει να την προωθήσει, την Μίνα Τσαπούρη που την βοήθησε επίσως ως προπονήτρια.
Η Στέβη δεν έλειψε ποτέ απο προπόνηση, είχε σταθερή απόδοση, έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο, με καλύτερο παιχνίδι της εκείνο με την Ευρυάλη εκτός έδρας, βοήθησε πάρα πολύ, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα αν και θα μπορούσε να βρεί χίλιες δικαιολογίες αφού πηγαίνει στην Γ΄Λυκείου.
Τα παιδιά τα εκπαιδεύουν οι γονείς τους και αυτοί είναι, σε ποσοστό 90% , υπεύθυνοι για ότι παρουσιάζουν. Για τα καλά αλλά και τα κακά. Οπως σε μάθει το σπίτι σου....
Αισθανόμαστε ωστόσο υπερηφάνεια γιατί έχουμε ένα παιδί σαν και αυτό στην ομάδα μας και όλο το τμήμα εύχεται στην Στέβη, όπως και στις επίσης 93άρες Θοδώρα Δημητρίου και Σέβη Χατζηπέτρου, το καλύτερο για τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Είναι ευτυχία ότι αυτή η παρέα ανθρώπων με τα κοινά χαρακτηριστικά, έχει πλαισιώσει τον κυρ Μανώλη και το τμήμα και καμαρώνει παιδιά που τιμούν την ιστορία και το σήμα του Πορφύρα και πάνω απο όλα τους εαυτούς τους.
Αυτόν τον αθλητισμό θέλουμε, για αυτόν τον πρωταθλητισμό ετοιμαζόμαστε, αυτή τη λογική έχει η ομάδα μας, αυτά τα πρότυπα αναδεικνύει η Ακαδημία μας.
Καλή Πασχαλιά σε όλες και όλους.

Ν.Δελαγραμμάτικας