Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μπλέξιμο με τα τουρνουά Μίνι

Η Ομοσπονδία Βόλει ενημέρωσε τις Ενώσεις της δύναμης της ότι προτίθεται να διοργανώσει τουρνουά Μίνι με τη συμμετοχή παιδιών απο όλη την Αττική τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο κέντρο της Αθήνας και ήδη υπάρχει μπλέξιμο με τις ημερομηνίες καθώς, για παράδειγμα, η δική μας Ενωση, η ΕΣΠΕΔΑ, είχε μεριμνήσει--πολύ σωστά-- ώστε να κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για ομάδες που ενδεχομένως θα ήθελαν να διοργανώσουν τουρνουά στα γήπεδα τους.
Ετσι, προς το παρόν υπάρχει μπέρδεμα αν και κατά  την άποψη μας είναι προτιιμότερα τα τουρνουά της ΕΣΠΕΔΑ παρά εκείνα της μαζικής προσέλευσης που απαιτεί συντεταγμένη μετακίνηση και αυξημένο βαθμό προσοχής σε θέματα ασφάλειας για τα παιδιά, σε περιβάλλον άγνωστο.
Είδαμε και την...επιτυχία που είχε το Παννατικό τουρνουά, στα μαρμαρένια αλώνια, πριν απο 2 χρόνια....Καλύτερα, ας αφεθούν ελεύθερες οι Ενώσεις να ασχοληθούν με τα τουρνουά Μίνι αφού οι γενικές παρεμβάσεις δεν βοηθούν όταν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τα αντικειμενικά προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών σωματείων, ανά περιοχή.
Σύμφωνα με ότι υπάρχει σήμερα ως δεδομένο--αλλά χωρίς να αποκλείεται να ανατραπεί...---η Αργυρούπολη έχει ζητήσει να κάνει τουρνουά Μίνι στις 15 Μαίου και το Ιλιο στις 22 Μαίου ενώ ενδιαφέρον εκδηλώθηκε απο τον Πορφύρα για να διοργανώσουμε, για πρώτη φορά, τουρνουά Μίνι στις 4 Ιουνίου, στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Ενημερώσαμε σχετικώς την ΕΣΠΕΔΑ μετά απο την αρχική συνεννόηση που είχαμε με τον Διευθυντή του γηπέδου και εξαιρετικό φίλο του αθλητισμού τον οποίο έχει πολλαπλά υπηρετήσει, τον κ.Θύμιο Φιλίππου.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ ΠΟΡΦΥΡΑΣ