Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστούμε τον κ.Παπαγεωργίου

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ευχαριστεί τον κ.Τάκη Παπαγεωργίου (  πατέρα  της αθλήτριας μας Ελλης και παλιό αθλητή της Εθνικής ομάδας βόλει ), ο οποίος βοήθησε να γίνει περισσότερο λειτουργική η προπόνηση των Μίνι, χθες Κυριακή, ως αρωγός της  αθλήτριας μας Μαρίας Δελαγραμμάτικα, η οποία θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι προσφέρει τις υπηρεσίες της στα Προμίνι και στα Μίνι, δίχως να επιβαρύνει, έστω με μισό ευρώ, το τμήμα και συνεππικουρεί τον προπονητή μας Γιάννη Τσουρουγιάννη .

Ο Γιάννης έχει αυτές τις ημέρες ένα σοβαρό θέμα υγείας με συγγενικό πρόσωπο του και έτσι υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στις προπονήσεις του.
Χθες, ωστόσο, ήλθε απο την Τρίπολη για να είναι δίπλα στα παιδιά στο φιλικό με την Αρτέμιδα στον Κορυδαλλό και έφυγε και πάλι για το νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Αρκαδίας.
Οι σημειώσεις αυτές αναφέρονται, ώστε να είναι απόλυτα διαφανής η κατάσταση στο τμήμα, σε κάθε λεπτομέρεια της αλλά και να μη δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις ή στρεβλά συμπεράσματα.
Και όπου υπάρχουν απορίες, θέλουμε να μας τις ρωτά όποιος ενδιαφέρεται, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα.
Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπου υπάρχει η έννοια της δεμένης ομάδας και της αφοσίωσης στο σήμα και στη φανέλα, οι μικρές καθημερινές ιστορίες, βοηθούν ώστε να κατανοούμε ότι μέσα σε αυτό το χαλασμό που γίνεται γύρω μας, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.