Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

TRAINING DAY ή μήπως αυτή είναι ΟΜΑΔΑ ;

Τι είδαμε σήμερα στις προπονήσεις στο ''Σαλπέας'' ;
Τους εφόρους Προμίνι, Μίνι και Παγκορασίδων να τρέχουν για να τακτοποιήσουν κάθε εκκρεμότητα στο τμήμα τους και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ να παίρνουν πρωτοβουλίες για να  προτείνουν δράσεις και να υλοποιούν ιδέες.
Ο Αγγελος Ζαννής πήγε στην Ομοσπονδία για να καταθέσει τις αιτήσεις για νέα δελτία, δηλαδή, αφιέρωσε τη μισή μέρα του για να ταξιδέψει απο τη Φρεαττύδα στο Μαρούσι ενώ μερίμνησε ώστε να πάρουν σε φωτοτυπίες όλα τα παιδιά των Παγκορασίων την εργασία που είχε ετοιμάσει ο προπονητής μας Γιάννης Τσουρουγιάννης και θα φτιάξει και DVD προκειμένου να έχουν ακόμα και τα παιδιά που έλειπαν σήμερα απο τη θεωρία, το οπτικό υλικό που έδειξε ο προπονητής στις 13 αθλήτριες μας που έμειναν στο γήπεδο, μετά την προπόνηση και στη Χριστίνα Γεροκούνα που ήλθε με προθυμία, μόλις τελείωσε τα αγγλικά της.
Ο Κώστας Αποστόλου παιδεύτηκε όσο λίγοι για να ετοιμάσει μία πρόταση χορηγίας προς το τμήμα, ώστε να περάσουμε σε άλλο επίπεδο.
Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, μιλάει λίγο, παρατηρεί τα πάντα και σπεύδει στη συνέχεια
ώστε όχι να σχολιάσει αλλά να ενεργήσει και να τακτοποιήσει εκκρεμότητες.
Δηλαδή, ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει.
Φρεαττυδιώτικη ορχήστρα.
Στη θεωρία στις Παγκορασίδες ήταν χαρακτηριστική η προσήλωση των παιδιών, άρα, τους ενδιέφεραν όσα τους έδειξε ο Γιάννης μας.
Μάλιστα, κάποια αθλήτρια έκανε  σχόλιο του τύπου:"μακάρι να γινόταν έτσι το μάθημα και στο σχολείο..".
Και αυτό το παιδί έχει άριστο βαθμό, να σημειωθεί....
Οπως και τα πιο πολλά, άλλωστε, στο βόλει του Πορφύρα.
Πέντε απο τις Κορασίδες μας, οι Παλημέρη, Τσαβαρή, Α. και Ε. Πρίφτη, Τσιραντωνάκη,  συμμετείχαν στην προπόνηση των Παγκορασίδων και τις βοήθησαν σε αγώνες και ασκήσεις προσομοίωσης παροτρύνοντας και εμψυχώνοντας συνεχώς τα "μικρά τους αδελφάκια".
Όλες είχαν γίνει ΕΝΑ και το κλίμα ήταν εκπληκτικό.
Αύριο θα ανακοινωθεί απο τον προπονητή και ποιά θα είναι η  αρχηγός της ομάδας των Παγκορασίδων.
Η απόφαση  θα βασισθεί στο ήθος,τη συνέπεια,την παλαιότητα και την πρόοδο που έχει καταφέρει μέσα από τις διαρκείς προπονήσεις.
Το χρίσμα θα δίδεται  κυλιόμενα,ώστε να καταλάβουν τα παιδιά ότι όλα εκτιμώνται και αυτοί που συγκεντρώνουν τα περισσότερα στοιχεία, αμείβονται ανάλογα.
Έτσι, ορίζουμε τα πλαίσια μιας νέας σοβαρής και μαχητικής ομάδας με κανόνες,αξίες και στόχους.
ΚΑΙ ΜΙΑ, προσωπική, πρόταση προς Εφόρους (...κανονικούς και...αναπληρωτές...) και Γενικό Αρχηγό.
Το ΄΄Λιοντάρι'' ανοίγει απο το πρωί και την Κυριακή. Αν ο καιρός είναι ίδιος με σήμερα, πάμε για ουζάκι ;
Ετσι και αλλιώς , δίπλα στο γήπεδο θα είμαστε πάλι......

Υ.Γ. Καλή προπόνηση και για την γυναικεία ομάδα μας, το πρωί. Αν και μας έλειψε μία αθλήτρια μας που έπαθε θλάση στο αυτί απο το μαξιλάρι  και δεν άκουσε το ξυπνητήρι... Αλλά, για μία φορά, δεν πειράζει, τέτοια φιλότιμη ψυχούλα που είναι  .


Ν.Δελαγραμμάτικας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αυριο θα γράψουμε ένα θεματάκι για την ΕΣΠΕΔΑ και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας γυναικών, γιατί απο καθρέφτης, μάλλον, οδεύει προς το φινιστρίνι....