Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ωραίος Σύλλογος Γονέων....

Σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου του Πειραιά, έγινε κουβέντα για το γυμναστήριο του κτιρίου και ειπώθηκε απο 2 γονείς ότι πρέπει να διώξουν τις ομάδες, γιατί επιβαρύνουν τον προυπολογισμό του Δήμου, με τα προστατευτικά που μπήκαν στις κολώνες.
Αυτά τα προστατευτικά μπήκαν για να μη χτυπήσουν τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ παιδιά, γιατί ήδη σε αυτό το Λύκειο, έχουν καταγραφεί στην ώρα της γυμναστικής, της παιδικής χαράς δηλαδή, πολλοί τραυματισμοί έτσι όπως παίζουν χωρίς επιτήρηση και καθοδήγηση τα παιδιά, ειδικά δε όταν αποφασίζουν να δείξουν πόσο καλά τα καταφέρνουν στο ποδόσφαιρο.
Επιπλέον, τα βλαστάρια σας έχουν φωτισμό στο γυμναστήριο, επειδή, ένας ηλίθιος απο το βόλει του Πορφύρα φρόντισε να δώσει 1.100 ευρώ για να μπούν οι προβολείς αλλά και γιατί ο κ.Τάσος Τσαβαρής, γονιός αθλήτριας μας, προσφέρθηκε και κάλυψε την εργασία και το κόστος για τη συντήρηση τους
Επίσης, καλό θα είναι να πάει ο Σύλλογος Γονέων, ειδικά δε αυτά τα 2 μέλη του, οι 2 πανέξυπνοι μπαμπάδες, να καμαρώσει τα φυντάνια που καπνίζουν ασύστολα στην τελευταία ώρα, όχι μόνο στις τουαλέτες αλλά και μέσα στο γυμναστήριο που σε λίγο θα μετατραπεί σε φουαγιέ....
Μετά, μπορούμε να μιλήσουμε για ότι θέλετε.
Γιατί εμείς ξέρουμε αυτά που εσείς δεν γνωρίζετε και τρέχουμε για να προλάβουμε και να βοηθήσουμε τη νεολαία.
Δώστε ανάσες στον αθλητισμό και ψάξτε αλλού για εκτόνωση της μιζέριας σας.
Και το βόλει γυναικών του Πορφύρα να το έχετε σαν ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ, μήπως και γίνετε και εσείς πιο υπεύθυνοι σε ότι κάνετε.
''Μα ασχολείσαι με 2 άτομα ;''.
Ναι, γιατί όταν δεν υπάρχει γνώση και αντίλογος, τα 2 άτομα είναι αρκετά ώστε να κάνουν την ανακρίβεια, ορισμό της δικής τους αλήθειας.

Ν.Δελαγραμμάτικας