Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Φοίνικας--Πορφύρας 0-3 στις Παγκορασίδες

Τη δεύτερη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ σημείωσε η ομάδα Παγκορασίδων του Πορφύρα, απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Φοίνικα, με 3-0 σετ.
Αυτή ήταν η δεύτερη απο τις πολλές νίκες που θα χαρούν τα παιδιά μας, εφόσον συνεχίσουν να προσπαθούν, να δουλεύουν, να σέβονται τους εαυτούς τους, τον προπονητή  τους και τα χρήματα που δίνουν απο το υστέρημα τους οι γονείς τους για τις συνδρομές τους.
Επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε αθλήτριες απο τα σπλάχνα της ομάδας μας, στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε σωστά ανθρώπους που θα πάρουν τις αρχές του αθλητισμού και θα τις ακολουθούν πάντα, υποχρέωση μας είναι να τιμάμε την εμπιστοσύνη των γονιών.
Οι Παγκορασίδες μας έπαιξαν πολύ καλά, ο χρόνος συμμετοχής μοιράσθηκε κατά το δυνατόν και διαφορά στο ρυθμό και την απόδοση δεν είδαμε, γεγονός που σημαίνει ότι έχει ανέβει το επίπεδο όλων των παιδιών.
Και να σκεφθεί  κανείς ότι μας έλειψαν τρείς απο τις τέσσερις μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες της ομάδας μας, οι  οποίες πηγαίνουν του χρόνου στις Κορασίδες, η Τζερεφού, η Γεροκούνα και η Πολύση, που γεννήθηκαν το 1997. Παίξαμε σήμερα με τα 6 απο τα 12 παιδιά της 12άδας μας να είναι γεννημένα το 2000 κι άλλα 3 να είναι του 1999.
Baby team....
Τα σετ, με γηπεδούχο τον Φοίνικα,  ήταν 15-25, 21-25 και  15-25.
Α.Ο.Φ.  ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Τσουρουγιάννης ) Δαρδακούλη ( αρχηγός), Παυλίδου, Κ.Ζαννή, Χονδρουδάκη, Καρβούνη, Μονιού, Υφαντή, Θεοδωρή, Φαλιδέα, Τσόρβα, Μαριστάνογλου, Σταματίου.