Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Οι σκέψεις μας....

Την Τετάρτη έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλει της Α΄Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Δε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, επειδή, ορίσθηκε να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο το παιχνίδι Πειραικού--Φοίνικα.
Ωστόσο, την Τετάρτη θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας και θα  διευκρινισθεί ποιά θα είναι η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, η οποία θα πάει στα μπαράζ ανόδου της ΕΟΠΕ, μαζί με τις δευτεραθλήτριες ομάδες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πελοποννήσου.
Θα είναι καθοριστικά τα αποτελέσματα των   αγώνων Απολλώνιος--Πορφύρας και Αιγάλεω--Ηλιούπολη.
Είναι λογικό, σε αυτές τις περιπτώσεις, να γίνονται διάφορες  σκέψεις για απονομές, φιέστες κι άλλα σχετικά ενώ υπήρξε κι η ιδέα για πιθανή αλλαγή έδρας και ημερομηνίας σε διεξαγωγή αγώνα.
Αυτό που εμείς θέλουμε ως Πορφύρας και πιστεύουμε ότι είναι σωστό και αθλητικά δίκαιο, με κριτήριο τον σεβασμό που έχουμε για ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ομάδα όπως και στους θεσμούς, είναι.
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ κανονικά την Τετάρτη στο κλειστό του Κερατσινίου στην ιχθυόσκαλα με τον Απολλώνιο και αν και εφόσον κερδίσουμε εκεί να πανηγυρίσουμε στο γήπεδο την άνοδο μας.
ΕΑΝ πάρουμε τον τίτλο, θα κάνουμε την γιορτή μας στο γήπεδο μας, σε φιλικό παιχνίδι με  ομάδα στην οποία θα απευθύνουμε σχετική πρόσκληση για την εβδομάδα που ακολουθεί μετά τις εκλογές.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, όλα τα διαδικαστικά θα εξελιχθούν μέσα στην γιορτή.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , με προσήλωση στον αθλητικό στόχο μας, ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Απολλώνιο. Με προσμονή, χαρά αλλά και σοβαρότητα.
ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ τις διακρίνει και τις ακολουθεί, ΠΑΝΤΑ, η συμπεριφορά και η κουλτούρα τους.
Πρωταθλήματα μπορείς να πάρεις, όνομα είναι δύσκολο να φτιάξεις κι όταν το αποκτήσεις, πρέπει να το τιμάς πάντα και να μη ξεχνάς ότι στη ζωή όπως και στον αθλητισμό, πρέπει να ζείς την επιτυχία και να την απολαμβάνεις με όλες τις αισθήσεις σου, χωρίς πάντως να ξεχνάς ποτέ τι έχεις περάσει, απο που ξεκίνησες αλλά και που μπορεί να ξαναβρεθείς.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Ευχή του Πορφύρα είναι να στείλει εφέτος η ΕΣΠΕΔΑ δύο ομάδες στην Α2.
Θέλουμε να ανέβουμε ΜΑΖΙ με την Ηλιούπολη. Το αξίζει γιατί έχει ματώσει, έχει αγωνισθεί καθαρά και όμορφα, όπως κι ο Πορφύρας.

Ν.Δελαγραμμάτικας