Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Προσοχή, ΔΑΓΚΩΝΕΙ....

Συναντώνται το Σάββατο  στις 6 μ.μ. στο γήπεδο ''Γ.Γεννηματάς'' , στην Βούλα, Θέτις και Πορφύρας σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλει Γυναικών.
Το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ και απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ απο τον Πορφύρα, καθώς, η Θέτις είναι φορμαρισμένη κι εκτός απο τον Πορφύρα είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει υποχρεώσει σε βαθμολογική απώλεια τους Ιωνες, καθώς είχε ηττηθεί, εντός έδρας, με 3-2 σετ.
Θα είναι ευχάριστο να υπάρξει συμπαράσταση στην ομάδα μας, ξεκάθαρο δε είναι ότι δεν έχουμε κανένα άλλο στόχο στο μυαλό μας, πέρα απο την επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι.
Το κάθε ματς είναι μία ξεχωριστή ιστορία, σεβόμαστε ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους, ιδιαίτερα δε την Θέτιδα και στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε, στον απολογισμό μας, τι μπορέσαμε να κάνουμε.
Αν και...γαμπρούς δεν έχουμε στην ομάδα, εδώ ισχύει ότι λένε για τον γαμπρό και το ξύρισμα....
Σοβαρότητα κι υπομονή.
Η Θέτις πήρε το όνομα της απο μία απο τις Νηρηίδες της ελληνικής μυθολογίας, η οποία θρυλείται μάλιστα ότι ήταν μητέρα του Αχιλλέα.
Ο Πορφύρας, για όσους δε θυμούνται, ονομάσθηκε έστι απο το όνομα του ποιητή που έζησε στην γειτονιά μας, τη Φρεαττύδα. Υπήρξε νομικός, αλλά, έμεινε στην ιστορία για τον μελαγχολικό τόνο στα ποιήματα του και για την αγάπη του στη θάλασσα αλλά και για τη συνήθεια του να εμπνέεται απο την παρέα του με τους ψαράδες στα δύο καφενεδάκια που υπήρχαν στη σημερινή πλατεία Φρεαττύδας στις αρχές της δεκαετίας του '50.