Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τώρα φαίνεται η αγάπη.....

Το Σάββατο στις 20.15, η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα υποδέχεται στο Σαλπέας τους Ιωνες, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της  Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα μας, αυτή ακριβώς η οποία
---ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΒΡΙΣΘΕΙ απο αντιπάλους, που είχαν το περίσιο θράσος να εκφράζονται προσβλητικά και με εμετικό τρόπο, ακόμα και μέσα στο γήπεδο μας.
---ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ απο όλους εκείνους οι οποίοι δεν εννοούν να δεχθούν ότι μία ομάδα που ανέβηκε απο το τοπικό πρωτάθλημα, μπορεί να στέκεται τόσο καλά στην Α2.
----ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ απο ''αστάθμητους παράγοντες'' που διαμόρφωσαν αποτελέσματα.
---ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ συγχαρητήρια όταν νικά, αν κι εκείνη τα μοιράζει απλόχερα. Πόσο πονάει να χάνεις απο τον Πορφύρα....
----ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ως μία ''τυχαία παρουσία'' στο πρωτάθλημα της Α2.
---ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ πρωτοφανείς πανηγυρισμούς απο αντιπάλους, που όταν κερδίζουν κάτι απο τον Πορφύρα, κάνουν σα να έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ακόμα κι όταν θα έπρεπε να κρατούν τα προσχήματα, για λόγους αρχής....
----ΕΧΕΙ ΕΝΩΣΕΙ άλλους εναντίον της, σε ένα γαιτανάκι απαξίωσης και μείωσης του Πορφύρα.
Θέλει τώρα
---ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ των φίλων της.
---ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ μακριά απο εμάς η λέξη θλίψη και να υπάρχει μόνο η λέξη πίστη.
---ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ένα ζεστό και διαρκές χειροκρότητα στην προσπάθεια των αθλητριών μας, που είναι εξαιρετικές  μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω απο αυτό, ως ζωντανοί οργανισμοί της κοινωνίας μας.
---ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ότι ξέρει να παίζει αλλά και να απολαμβάνει.
----ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ την αγάπη των δικών της ανθρώπων που θα πρέπει να είναι τόσο θερμοί όσο πέρσι με την Ηλιούπολη ή στην πρώτη αγωνιστική, στο ντεμπούτο μας στην Α2, με τον Μεσσαρά.
Προφανώς,
---ΟΤΙ ΚΙ αν συμβεί το Σάββατο, δεν είμαστε και δε θα γίνουμε όλοι το ίδιο. Αυτή θα ήταν η καταστροφή μας....
----ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ με συναίσθημα κι αφοσίωση και θα είμαστε και την επομένη κάθε αγώνα.
----ΑΦΗΝΟΥΜΕ την αλαζονεία, την αμετροέπεια, την αγένεια, την κακομοιριά και τις μικρότητες σε εκείνους που καμαρώνουν γιατί αυτά τα εφόδια έχουν και στην καθημερινότητα τους, προφανώς....
---ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ μπορούν να βράσουν στο ζουμί τους. Οποιοι είναι αυτοί. Κι όποιες. Εμείς, απλώς, θέλουμε να καταλάβουν τα κορίτσια που παιδεύονται για την αγάπη τους στον Πορφύρα και στο βόλει, έρχονται στην προπόνηση χλωμά απο την κούραση της δουλειάς ή αγχωμένα απο το μάθημα στο Πανεμιστήμιο ή το σχολείο ή πιέζονται απο την ανεργία, ότι ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ κι ένας κόσμος που είναι γύρω τους, τις παρακολουθεί και ξέρει να ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, την ΓΕΝΝΑΙΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Καλημέρα σας.
Και να μη ξεχνάτε όσοι αγαπάτε τον Πορφύρα και τον ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ότι αυτή η ομάδα είναι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, που υποστηρίζεται ΜΟΝΟ απο την γειτονιά της κι απο Πειραιώτες και Πειραιώτισες που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι στο τέλος της ημέρας, βλέπουν και κάτι που δεν είναι ...σκατά, όπως έχουν κάνει τη ζωή μας.....

Ν.Δελ.   

Υ.Γ.
Οσοι αισθάνονται ότι εκνευρίζονται με αυτά που γράφω, να μην μπαίνουν στο μπλογκ του Πορφύρα, γιατί ακόμα δεν έχουμε βρεί χορηγούς με χαπάκια για την πίεση....Ωστε να τα δίναμε βρε παιδί μου, στους....φίλους και τις...φίλες μας...