Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Πορφύρας-Ολυμπιακός 3-0 σετ, στις Νεάνιδες , νίκη πρόκρισης στο Final 4

Ο Πορφύρας κέρδισε πριν απο λίγο τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ, σε αγώνα για τη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ και έκανε καλό ξεκίνημα με σημαντική νίκη που αυξάνει τις ελπίδες πρόκρισης στο Final 4 της διοργάνωσης.
Ομως, ας κρατήσουμε επίσης, ακόμα  μία πραγματικότητα.
ΑΠΟΨΕ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΑΣ.
Στο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πειραικές ομάδες, με άριστες σχέσεις και αμοιβαία αγάπη, τα νιάτα της πόλης μας πρωταγωνίστησαν σε μία αθλητική παράσταση υψηλού επιπέδου και το κοινό που παρακολούθησε και χειροκρότησε τα κορίτσια Πορφύρα και Ολυμπιακού, Ολυμπιακού και Πορφύρα, πήρε ΑΡΙΣΤΑ σε ήθος, ευπρέπεια, συμπεριφορά.
Αυτά μετρούν πιο πολύ και απο τη νίκη, γιατί φανερώνουν αθλητική κουλτούρα, επίπεδο και ποιότητα.    
Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Βασίλη Καλογερόγιαννη και τις αθλήτριες του, στις αθλήτριες  και στον προπονητή, αλλά, μπράβο και στον Ολυμπιακό για το ωραίο παιχνίδι, την αξιοπρέπεια στη διαχείριση του αποτελέσματος, στη συμβολη του στη δημιουργία της  αίσθησης ότι ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ.
Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί, αλλά, ακόμα, δεν πετύχαμε τίποτα, υπάρχει συνέχεια που απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα, όπως και αυτοσυγκέντρωση.
Συνεχίζουμε τον αγώνα, με λίγα λόγια, ευχαρίστηση για την πρόοδο, ικανοποίηση για τις επιτυχίες αλλά και με την γνώση της σαφέστερης αξίας στον αθλητισμό και στη ζωή....
Ποιά είναι αυτή ;
Οταν χάσεις τον σεβασμό στο νόημα της αθλητικής προσπάθειας, πετάς μαζί και τον αυτοσεβασμό.
Και μετά, τα χάνεις όλα...
Ε, δεν έχουμε δώσει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια, για να κολυμπήσουμε στο πέλαγος της ...φανφάρας.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ.
Στον Ολυμπιακό, ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Μακάρι να συναντηθούν τα παιδιά του Πειραιά, ξανά, στο Final 4.  
Τα σετ ήταν 25-21, 26-24 και 25-13.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Παλημέρη, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Ράπτη, Παυλίδου, Ε.Μονιού, Δελαγά, Ευθυμιάδου, Κ.Ζαννή, Δαρδακούλη, Χονδρουδάκη, Κονταράκη.