Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη καρδιάς, το καλύτερο δώρο γιορτής. Πορφύρας-Πετρούπολη 3-1 σετ. Συνεχίζουμε....

Η πολύ καλή ΟΜΑΔΑ του Πορφύρα νίκησε με 3-1 σετ στο Σαλπέας την πολύ καλή ΟΜΑΔΑ της Πετρούπολης σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το βόλει Γυναικών και για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Με αυτές τις λέξεις μπορούμε να περιγράψουμε την εικόνα ενός συγκλονιστικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστο γήπεδο, σε ζεστή και φίλαθλη ατμόσφαιρα.
Ο Πορφύρας ξεπέρασε ανώδυνα το σοκ απο την εντός έδρας απώλεια βαθμού απο την Ελασσόνα, έφθασε στην όγδοη νίκη σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και συνεχίζει κοιτώντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και απολαμβάνοντας το ταξίδι.
Αυτή η επιτυχία, ειδικά στο χρονικό σημείο που ήλθε, ήταν το καλύτερο δώρο γιορτής απο προπονητή και αθλήτριες, αθλήτριες και προπονητή, σε έναν απλό ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, που γιόρταζε χθες, τον Νίκο Δελαγραμμάτικα.
Είναι άκρως τιμητικό για τον Πορφύρα ότι η Πετρούπολη δέχθηκε ως δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς, πρόκειται για εξαιρετική ομάδα, με προπονητή έναν άνθρωπο που πρόσφερε παλαιότερα στον Πορφύρα και γνωρίζουμε καλά τις ικανότητες και την αφοσίωση του, τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη.
Η ροή του αγώνα, ήταν θεαματική, τα τρία σετ κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού.
Η Πετρούπολη προηγήθηκε με 1-0 , με 28-26, ο Πορφύρας ισοφάρισε σε 1-1 με 25-23 και προηγήθηκε με 2-1 σετ με 25-21 για να επικρατήσει στο τέλος με 25-15.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ΥΓΕΙΑ να έχουμε και θα δούμε τι μπορεί να γίνει.
Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή, τον προπονητή και τα παιδιά.
Η νίκη ήταν προιόν της προσπάθειας του ΣΥΝΟΛΟΥ.
Ηταν μία νίκη καρδιάς, που αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι ο Πορφύρας έχει μέταλλο και ταυτότητα, γιατί είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση η διαχείριση βαθμολογίας και συναισθημάτων.
Κάτι ακόμα. Για την Πετρούπολη. Με αυτή την, παραδοσιακή, ομάδα έχουμε πολλά κοινά. Την εκτιμούμε ιδιαίτερα για ότι πρεσβεύει και για το ΗΘΟΣ της.
Καλή συνέχεια να έχετε. Και ότι καλύτερο.
Αριστη η διαιτησία των Μεταξά--Οικονομοπούλου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Δήμα, Μουστάκη, Καράκου, Χαλβατζή, Α.Γκούρα, Ράπτη, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Θεοχάρη, Θαλασσινού, Λιάρου.
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ( Μανώλης Αποστολογιωργάκης ) Καλλιώρα, Καφετζή, Δηλαβέρη, Σκληβαινίτη, Χρυσοσπάθη, Τζαλάλη, Μόρφα, Μαυροειδοπούλου, Φλωροπούλου, Μασούρα, Δημητροπούλου, Κατσαμπά.