Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΑΣΟΥΛΑ !

Στην αφανή , αλλά, πανταχού παρούσα έφορο ΟΛΩΝ των ομάδων του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, ΚΥΡΙΑ Τασούλα Λιάρου, τις καλύτερες ευχές μας για τη σημερινή ονομαστική γιορτή της με ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για όσα προσφέρει τόσο αθόρυβα και ποικιλότροπα στην ομάδα, με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Τα λόγια της, συχνά, είναι βάλσαμο. Αλλοτε, κτυπούν καμπανάκι.
Μαζί με τον κυρ Μανώλη, είναι οι ψύχραιμες φωνές που κρατούν τις ισσοροπίες ανάμεσα σην επιθυμία, το πάθος, την ατέλειωτη αγάπη, τον παρορμητισμό.
Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα μας, έκαναν μία συγκινητική χειρονομία, καθώς, προσέφεραν ένα εξαιρετικό και πολύ όμορφο δώρο στη ''μαμά Τασούλα''.
Εκείνη απο την πλευρά τους θέλησε να μεταφέρει μέσω του μπλογκ του τμήματος δημόσια τις ευχαριστίες της λέγοντας '' Η κίνηση των παιδιών, με συγκίνησε πραγματικά. Απο τα βάθη της καρδιάς μου τις ευχαριστώ όλες. Να είναι πάντα καλά. Και όσο μας έχει ο Θεός καλά, θα είμαστε μαζί, για τον Πορφύρα μας, το βόλει και τα κορίτσια μας''.
Αθλήτριες και προπονητής του Πορφύρα, μας έβαλαν τα γυαλιά....Δηλαδή, μας έβαλαν διπλά γυαλιά....
Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας, έκαναν το σπουδαίο δώρο αγάπης στην Τασούλα.
Ο προπονητής μας Βασίλης Καλογερόγιαννης, έκανε, μαζί με τη σύζυγο του Θεανώ, το τραπέζι για τα Χριστούγεννα στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας, σε ρεμπετάδικο στον Προφήτη Ηλία, φυσικά στον Πειραιά.
Να είναι καλά.
Μία ομάδα, μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, πολλοί λόγοι για να παίρνουμε δύναμη και να ασχολούμαστε.