Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Προσφορά συνεργασίας

Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, στο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθεί, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την κουλτούρα του, τις Ακαδημίες και τη λογική για τις μεταγραφές τις οποίες πραγματοποιεί, γνωστοποιεί ότι για τη σεζόν 2015-2016, προσφέρει τη δυνατότητα σε αθλήτρια γεννημένη το 1997 ή το 1998, που προέρχεται απο σύλλογο της περιφέρειας και μετακινείται στον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή του, ώστε να σπουδάσει ή να μπεί στη διαδικασία της φροντιστηριακής υποστήριξης στην Γ΄Λυκείου, να ενταχθεί δίχως καμμία απο μέρους της υποχρέωση,  στη δύναμη μας.
Προσφέρεται μία θέση για αθλήτρια αυτών των προδιαγραφών, η οποία θα ενταχθεί στη δύναμη  του Πορφύρα, ώστε να αγωνισθεί μαζί μας στην περίοδο 2015-2016.
Ο Πορφύρας δεν μπαίνει, επί του προκειμένου, στη διαδικασία συναλλαγής με σωματεία της περιφέρειας ή στη λογική των υποσχέσεων στα παιδιά, αλλά, με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που τον διακρίνει, μπορεί να εγγυηθεί ασφαλές και φιλόδοξο αθλητικό περιβάλλον, με οικογενειακό χαρακτήρα.
Η πρωτοβουλία μας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που συνεχίζουμε φέτος, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του τμήματος μας.