Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ κοντά μας

Αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας για τη σεζόν 2015-2016 θα είναι τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ένας πρότυπος Ομιλος γνώσης, που αξιολογήθηκε απο τα μέλη της Επιτροπής Βόλει προτού προχωρήσουμε στην αποδοχή πρότασης της χορηγίας.
Γιατί πάντα προσέχουμε με ποιούς φορείς συνδέεται το τμήμα μας κι ειδικά σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά μας, είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και προσεκτικοί.
Κανένα αντάλλαγμα καμμίας χορηγίας δεν έχει μεγαλύτερη σημασία απο το ατομικό όφελος ενός απο τα παιδιά του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας.
Πληροφορίες για το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα σας δώσουμε εκτενώς σε νεότερη ανάρτηση, αλλά, μπορείτε πατώντας το λογότυπο που είναι στην αριστερή πλευρά της πρώτης σελίδας μας, να επισκεφθείτε για μία πρώτη γνωριμία την ιστοσελίδα αυτού του εκπαιδευτικού Ομίλου.
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.
Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι όρος της φυσικής, αφορά την κατάληξη συγκεκριμένων ταλαντώσεων.
Πιστεύουμε ότι με την αρωγή των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, θα προσφέρουμε σωστές υπηρεσίες στα παιδιά του τμήματος μας, παρά τις ταλαντώσεις στις οποίες υποβάλλεται καθημερινά η κοινωνία μας.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ !!!