Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Πορφύρας-Αρης στις 8/11 στις 5 μ.μ. στο ''Μελίνα Μερκούρη'' στο Ρέντη

Ο αγώνας Πορφύρας-Αρης, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ., στο κλειστό ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄, στο Ρέντη.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί, απευθείας, απο την τηλεόραση ( ΕΡΤ 2 ).
Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, ευχαριστεί τον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Σπύρο Νικολάκη, όπως επίσης τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού ΣΦΠ Μιχάλη Κουντούρη και τους εφόρους του Ολυμπιακού στο βόλει γυναικών και ανδρών, Νίκο Κατσιούρα και Νίκο Μαντούβαλο αλλά και τον έφορο υποδομών βόλει του Ολυμπιακού Μανώλη Τσιρογιάννη, για την παραχώρηση του γηπέδου.
Ο Πορφύρας, απο την πρώτη στιγμή, δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση του αθλήματος και του πρωταθλήματος.
Αυτό πράττουμε, με όλες τις δυνάμεις μας.
Τα τηλεοπτικά παιχνίδια θα πρέπει να διεξάγονται στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον, σε μεγάλα γήπεδα, ώστε να περνά στα σπίτια όλων των Ελλήνων, η καλύτερη εικόνα για το βόλει Γυναικών.
Περιμένουμε πολύ κόσμο και σε αυτό το ματς και ήδη απο σήμερα ( δίχως να ξεχνάμε ότι η γυναικεία ομάδα μας παίζει το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ στις 7 μ.μ.) πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Αρη.
Ωστε να υπάρχει πυκνή παρουσία στις εξέδρες.
Ολα τα κορίτσια της Ακαδημίας μας, όλοι όσοι αγαπούν την ΑΛΗΘΕΙΑ που υπηρετεί με μεράκι και αφοσίωση το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα είναι δίπλα μας στο Ρέντη.
Ο Πορφύρας μας στην τηλεόραση.
Ολοι οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα, ώστε να είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής του τμήματος και της ιστορίας του συλλόγου μας η εικόνα που θα μεταδίδεται απο την τηλεόραση.
Ο Πορφύρας, ότι και αν συμβεί, θα πρέπει να μείνει στην ιστορία για τη φετινή σεζόν.
Το αξίζει και το δικαιούται. Τόσο απλά.