Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Μας δίνει κουράγιο ο Πανναξιακός

Για μία ομάδα όπως ο Πορφύρας, με πολλούς νησιώτες στο βόλει Γυναικών, είναι ( πρόσθετη )  χαρά και τιμή ότι υποδεχόμαστε τον Πανναξιακό, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Πανναξιακός έχει φιλοξενηθεί στο γήπεδο μας και στο παιχνίδι Κυπέλλου, τον Ιανουάριο του 2012, όταν είχε επικρατήσει με 3-0 σετ.
Είτε επειδή η ( τότε ) στάση μας εκτιμήθηκε, είτε γιατί υπάρχει θετική άποψη συνολικά για το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, είτε επειδή ( πολύ απλά ) ο Πανναξιακός έχει ΣΩΣΤΟΥΣ ανθρώπους, αυτή η ομάδα μας έδωσε ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Με απόλυτο πνεύμα συνεννόησης και κατανόησης, μας διευκόλυνε στον ορισμό του παιχνιδιού μας στο Σαλπέας, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΟΝ Πανναξιακό και ειδικά τον κ.Σταμάτη Καπίρη, με τον οποίο συνομιλήσαμε, καθώς, απο την πρώτη στιγμή μας αντιμετώπισε σαν δικούς του ανθρώπους.
Στο γήπεδο μας ο Πανναξιακός θα αισθανθεί σαν στο σπίτι του.
Και τώρα, έχουμε μία παραπάνω υποχρέωση να ετοιμάσουμε όσο μπορούμε καλύτερα την ΓΙΟΡΤΗ στο Σαλπέας.
Το ταξίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς.
Γιατί το κάνουμε για τη ψυχή και την καρδιά μας κι ήδη γεμίζουν κι οι δύο απο όμορφα συναισθήματα όταν συναντάς τέτοιες συμπεριφορές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Για την ουσία. Γιατί αξίζει να κάνεις τρέλες, όταν συναντάς τέτοιες ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες και τέτοιους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ανθρώπους.