Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Η συνέντευξη της αρχηγού μας Αννας Μαρίας Θεοχάρη στο σάιτ της ΕΟΠΕ www.volleyball.gr

Οι ερωτήσεις στην αρχηγό μας :
1.Ποια είναι τα ‘προαπαιτούμενα’ που θέτεις για την ομάδα σου εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινά σε λίγες ώρες;
2.Ποιο είναι αυτό το στοιχείο που μπορεί να δώσει στο φετινό πρωτάθλημα limit up; 
3.Ποιοι πιστεύεις ότι θα είναι οι πιο ισχυροί ‘πυλώνες’ του φετινού πρωταθλήματος και ποια ομάδα μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά δημιουργώντας νέα δεδομένα;
4.Σε ποια ομάδα θα έδινες ψήφο εμπιστοσύνης στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
Και οι απαντήσεις της 27χρονης αρχηγού μας Αννας Μαρίας Θεοχάρη , πτυχιούχου της Φιλοσοφικής Αθηνών και αθλήτριας μας απο τα 20 της. 
1.«Ο Πορφύρας φέτος θ' αγωνιστεί στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του κι αυτό ήταν κάτι που προέκυψε 5 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα σχέδια άλλαξαν απ' τη μια μέρα στην άλλη για εμάς κι η ομάδα αυτή τη στιγμή, εφόσον δεν προετοιμάστηκε για κάτι τέτοιο, οφείλει να διατηρήσει την καλή ψυχολογία της και την όρεξη με την όποια σκόπευε να αντιμετωπίσει και το πρωτάθλημα της Α2. Να διατηρήσουμε αγωνιστικά το επίπεδο που φτάσαμε στην προετοιμασία μας από το καλοκαίρι , να δουλέψουμε και να πιεστούμε ακόμα περισσότερο, να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία , ούτως ώστε την επομένη σεζόν να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα».
2. «Το πρωτάθλημα της Α1 είναι εκ των πραγμάτων πολύ δυνατό . Η πλειοψηφία των ομάδων έχουν πολυετή εμπειρία και παραστάσεις σε αυτό, πράγμα που φαίνεται στο παιχνίδι τους, αλλά και στην εξέλιξη κ ενίσχυση τους κάθε χρονιά. Αυτό σε συνδυασμό με την ποιότητα των ξένων παιχτριών ,παλιών και καινούργιων στο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω.»
3.«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Είναι αναμφίβολα πολύ δυνατές ομάδες και φέτος ενισχύθηκαν ακόμα πιο πολύ. Ωστόσο Νάξος, Σαντορίνη , που επίσης επιθυμούν το κάτι παραπάνω, πιστεύω ότι θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη».
4.«Ο Ολυμπιακός ως νταμπλουχος τα τελευταία 3 χρόνια, αποτελεί σίγουρα φαβορί και για φέτος, ειδικά και μετά την ενίσχυση του με την Μαλασάι και σίγουρα θέλει να κρατήσει τον τίτλο του. Ωστόσο και για τον Παναθηναϊκό, που είναι εξίσου δυνατός, είναι πιθανό το σενάριο αυτό ενώ η επιστροφή της Κουτουξίδου είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του».