Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Χρηστικές πληροφορίες για τον αγώνα Παναθηναικός-Πορφύρας

Ορισμένες χρηστικές πληροφορίες για τις οικογένειες των φίλων του Πορφύρα, που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Κυψέλη, για το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στην Α1 Εθνική Κατηγορία, απέναντι στον Παναθηναικό, το Σάββατο στις 3 μ.μ.

---Το κλειστό ( γνωστότερο ως κλειστό του Πανελληνίου ) βρίσκεται στην Κυψέλη, βόρεια του κέντρου της Αθήνας - για την ακρίβεια, μόλις 1 χιλιόμετρο βόρεια της Πλατείας Ομονοίας. Είναι δίπλα ακριβώς στο Πεδίο του Άρεως, κοντά στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Πατησίων. Ο πιο απλός τρόπος να φτάσετε μέχρι το κλειστό είναι να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) και να κατεβείτε στον σταθμό "Βικτώρια", από όπου το γήπεδο απέχει 500 μέτρα.
---Μπορείτε φυσικά να πάτε με αυτοκίνητο, αλλά, υπολογίστε ότι εκείνη την ώρα κλείνουν τα μαγαζιά και επίσης ότι η περιοχή δεν προσφέρεται για εύκολο πάρκινγκ. Οπότε, κανονίστε ανάλογα τον χρόνο σας, ώστε να μπείτε στο γήπεδο με όμορφη διάθεση.
---Οι φίλοι του Πορφύρα θα μπούν απο την οδό Ευελπίδων. Και θα καθήσουν στη δεξιά εξέδρα, πίσω απο τους πάγκους των ομάδων, με τις οικογένειες τους.
---Υπάρχει εισιτήριο. Κι είναι 5 ευρώ ανά άτομο. Τα μικρά παιδιά δεν πληρώνουν, όπως συνεννοηθήκαμε με τον Παναθηναικό.
---Η Κάρτα Μέλους του Βόλει Γυναικών του Πορφύρα, ισχύει μόνο για τα εντός έδρας παιχνίδια, όχι και για τα εκτός, οπότε μη θελήσετε να τη χρησιμοποιήσετε στην Κυψέλη, δεν υπάρχει νόημα.
---Εάν χρειασθείτε νερό, αναψυκτικό ή κάτι φαγώσιμο, υπάρχει κυλικείο στο γήπεδο.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.