Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Λίγα λόγια και δουλειά

Αυτές τις ώρες, προέχουν οι εξής κατευθύνσεις για το τμήμα μας, μέσα πάντα στην τρελή χαρά που μας άφησε ξάγρυπνους απο την υπερένταση μα κι απο την ευθύνη.

ΛΙΓΑ λόγια χρειάζονται. Δεν είμαστε τυχαία ομάδα, πήραμε αυτό που προετοιμάσαμε με τον πολυετή αγώνα μας. Τέλος στα πανηγύρια. Ηρεμα και μετρημένα συνεχίζουμε. Οπως πάντα.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ έχουμε να σταθούμε στο πλευρό προπονητή κι αθλητριών. Αλλάξαμε τον προσανατολισμό τους μέσα σε λίγες ώρες. Εχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο και τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο. Ετσι είναι στα μάτια μας κι έτσι θα μας έχουν δίπλα τους.
ΑΝΑΓΚΗ να συνδυάσουμε, με το νέο πρόγραμμα, τις προπονήσεις και τους αγώνες της Ακαδημίας μας. Ωστε να ενθαρρύνουμε και την παρουσία παιδιών το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο κλειστό της Κυψέλης. Το πιστεύετε ή όχι, ο Πορφύρας ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α1.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ κάτι με την άνοδο. Είμαστε μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ομάδα, που απολαμβάνει την εκτίμηση. Τυχαία, θα αναφέρω τα όμορφα λόγια που είπαν για τον Πορφύρα στη συγκέντρωση των σωματείων της Α1, στην Ομοσπονδία, Ολυμπιακός, Παναθηναικός, Νάξος, Θήρα, Μαρκόπουλο, Ηλιούπολη, Φιλαθλητικός Λαρισαικός.
Αυτά τα εγκώμια είναι η παρακαταθήκη μας.
ΤΕΛΟΣ, οι αρχές μας παραμένουν οι ίδιες. Εμπιστοσύνη στην τακτική που ακολουθούμε και στήριξη στην Ακαδημία μας. Με ταπεινότητα. Κι ειλικρίνεια.
ΜΠΗΚΑΜΕ στο χορό. Πάμε να χορέψουμε. Οτι κι αν συμβεί, ο Πορφύρας είναι κερδισμένος. Τώρα, ζούμε την ιστορία. Αυτή για την οποία θα μιλούν πολλά χρόνια μετά απο εμάς.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ άνθρωποι, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση συμμετοχής στην Α1. Δε θέλουν να τους αναφέρουμε. Αλλά, η ''μαμά Τασούλα'' κι η ''μαμά Αννα'' θα με συγχωρέσουν για την εξαίρεση.

Νίκος Δελαγραμμάτικας