Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο πιο νεανικός Πορφύρας, το Σάββατο με Ολυμπιακό στις 2 μ.μ. στο Ρέντη

Ο Πορφύρας αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 2 μ.μ., στο Ρέντη, τον Ολυμπιακό, σε αγώνα για το πρωτάθλημα  της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλει Γυναικών, με την πιο νεανική 12άδα που παρουσίασε στη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Οι δύο πασαδόροι του Πορφύρα σε αυτή την αναμέτρηση, θα είναι η γεννημένη το 1996 Διονυσία Παλημέρη και η γεννημένη το 2000 Μαρία Χονδρουδάκη.
Καμμία άλλη ομάδα στην Α1 δεν παρουσίασε φέτος, σε αγώνα πρωταθλήματος, δύο πασαδόρους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 20 χρόνια τους, όπως επίσης καμμία άλλη ομάδα στην Α1 δεν έχει στη 12άδα της 6 αθλήτριες από την Ακαδημία της, από τις οποίες οι 5 έκαναν πρώτο δελτίο στον Πορφύρα, σε ηλικία...7-8 ετών....
Οπως η Διονυσία έτσι και το Μαράκι, είναι στον Πορφύρα από τα Μίνι και παίρνει την ευκαιρία της, με την ευχή μας να τη χαρεί, ζώντας την εμπειρία ως προβολή από το μέλλον, γιατί το αξίζει.
Εκτός της τραυματισμένης Δώρας Γκολφινοπούλου, η έτερη έμπειρη πασαδόρος μας Βίκυ Μπούρμπη ( και αυτή παιδί του Πορφύρα ), επίσης, δεν μπορεί να αγωνισθεί το Σάββατο, καθώς, επελέγη ως αριστούχος πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και προσφέρει τις υπηρεσίες της, ως ανώτερο στέλεχος σε εταιρεία με την οποία έχει, έκτακτη, υποχρέωση το Σάββατο.
Θα πάμε, λοιπόν, με τα δύο παιδιά, με ΚΑΜΑΡΙ και την βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ θα σταθούμε δίπλα τους.
Ο Πορφύρας, άλλωστε, αυτή την προοπτική και αυτό τον στόχο έχει.
Να είναι στις Εθνικές Κατηγορίες, σε ρόλο ουσιαστικό, με το δικό του αίμα να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή όχι μόνο παρουσία αλλά και προσφορά.

Υ.Γ.
Ο Πορφύρας ποτέ δε ψάχνει για δικαιολογίες, ποτέ δεν παραπονιέται, ποτέ δεν κακομοιριάζει....Φουκαράδες και μίζεροι δεν είμαστε και δε θα γίνουμε. Μόνο υπερήφανοι μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε.
Κάθε πρόβλημα, είναι και μία ευκαιρία, κάθε αλλαγή και μία δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι, κάθε μεταβολή και μία εξέλιξη, που με σωστή διαχείριση, μόνο κέρδος θα αφήσει.