Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πανάξια πρόκριση της Θέτιδας στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, με νίκη με 3-1 σετ σε βάρος του Πορφύρα

Ο Πορφύρας αποδείχθηκε απόψε κατώτερος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του αγώνα και δίκαια έχασε με 3-1 σετ στην Βούλα από την Θέτιδα, η οποία ΠΑΝΑΞΙΑ εξασφάλισε την πρόκριση της στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλει Γυναικών.
Το όμορφο μα και δύσκολο φετινό ταξίδι μας, είχε έναν πικρό και δυσάρεστο σταθμό στην Βούλα, όπου τα είχαμε ...χύμα, μας ήλθαν και τσουβαλάτα, καθώς, εκτός από την από διμήνου απουσία της πασαδόρου Δώρας Γκολφινοπούλου, χάσαμε στις αρχές του τρίτου σετ, με τραυματισμό και την διαγώνια Πέννυ Καράκου.
Συγχαρητήρια στη Θέτιδα Βούλας για την νίκη της.
Εμείς θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε για την κακή εμφάνιση της ομάδας μας, η οποία ήταν αποκαρδιωτική, σε ότι αφορά το δικό μας μερίδιο συμμετοχής στο παιχνίδι, γιατί φυσικά κανείς δεν παίζει μόνος του στο βόλει και πάντα υπάρχει και η δράση του αντιπάλου.
Θεωρούμε ότι στην γεμάτη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα φετινή σεζόν, με την παρουσία του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, να αποσπά ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τα ΑΞΙΑ ΕΥΣΗΜΑ, αυτή ήταν μία αρνητική παρένθεση και πλέον εξαρτάται από την ίδια την ΟΜΑΔΑ μας να κερδίσει και πάλι τις θετικές εντυπώσεις.
Και φυσικά, επειδή στον Πορφύρα δεν πετάμε την μπάλλα στην εξέδρα και δεν κρεμάμε κανέναν και καμμία στα...μανταλάκια, όσα πρέπει να γίνουν και να ειπωθούν παραπάνω, αφορούν ΜΟΝΟ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ μας.
ΜΑΖΙ κερδίζουμε, ΜΑΖΙ χάνουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
Τα σετ ήταν : 25-16, 21-25, 25-19 ( από 16-19 ! ), 25-15.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μεταξά-Διαμαντή. Μεμψιμοιρία θα είναι να σταθούμε στα λιγοστά λάθη που έγιναν. Εμείς κάναμε πολλά περισσότερα και καλό θα είναι πρώτα να τα διορθώσουμε, να γίνουμε καλύτεροι και μετά να ασχολούμαστε με ότι άλλο.
Πάντα, ο Πορφύρας, πρέπει να είναι ΜΕΓΑΛΟΣ. Γιατί είναι. Και στις ήττες φαίνεται αυτό πολύ πιο καλά από τη νίκη.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους 30 ανθρώπους που ταξίδεψαν από τον Πειραιά στην Βούλα και είδαν ότι είδαν...Και πόνεσαν...
ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ ( Σωτηρόπουλος ) : Φραγκιαδάκη, Χριστοδούλου, Λεωνίδου, Τουρνάκη, Καράμπαλη, Φωτεινού, Μελετιάδη, Αναγνώστου, Κερασιώτου.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πανδής ) : Χρήστου, Μπούρμπη, Καράκου, Χαλβατζή, Σκυθιώτη, Θεοχάρη, Ράπτη, Γκούρα, Σιδεράτου, Θαλασσινού.