Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη-κατηγορίας για τον Πορφύρα στις Κορασίδες

Δίκαιη νίκη με 3-0 σετ για τον Πορφύρα σε βάρος του Μίλωνα στο Σαλπέας και παραμονή στην Α΄Κατηγορία Κορασίδων για την ομάδα μας, με παράλληλο υποβιβασμό των ηττημένων.
Επειδή κατανοούμε και την πίκρα και την θλίψη και την στεναχώρια και δεν παρεξηγούμε, γιατί μπορεί στη θέση του Μίλωνα, στο παιχνίδι ''ρώσικη-ρουλέτα'' να ήταν ο Πορφύρας, στο ματς που ισοδυναμούσε με μία κατηγορία, ούτε θα θριαμβολογήσουμε, ούτε θα επεκταθούμε, ούτε θα αναλύσουμε.
Σεβασμό στον ηττημένο από τον Πορφύρα, μα και στην παράδοση που έχει ο Μίλων στο βόλει, όπως και στις σχέσεις φιλίας που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια και δε θα διαρραγούν, για όποιο λόγο.
Απλώς, συγχαρητήρια στην προπονήτρια μας Νίκη Μανωλάκου και τις αθλήτριες της, που ήταν απόψε, η μία καλύτερη της άλλης.
Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Μίλωνα, στον ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, για την γενναία προσπάθεια, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.
Μπράβο στους 25 θεατές-γονείς που δημιούργησαν μία ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΣΜΙΑ ατμόσφαιρα, σεβόμενοι άριστα τον αγώνα και την αγωνία των παιδιών.
Ο Πορφύρας τιμά την ιστορία του Μίλωνα και του εύχεται ότι καλύτερο για τη συνέχεια, σε κάθε επίπεδο όπου δοκιμάζεται αθλητικά.
Αυτή η νίκη, αφιερώνεται σε όσους πίστεψαν στην παραμονή, όταν ( σχεδόν ) όλοι είχαν ξεγραμμένη αυτή την baby team, με κορίτσια γεννημένα το 2000, το 2001 και το 2002 και μόνο 2 του 1999, της μεγαλύτερης δηλαδή, από τις 4 χρονιές των Κορασίδων.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Κ.Ζαννή, Μπουτσελάκου, Βαλσάμη, Χονδρουδάκη, Ο.Καλογεροπούλου, Συρίγου, Κονταράκη, Υφαντή, Κουτσουδάκη, Τριανταφύλλου, Παπαγιαννοπούλου, Κουκομέλα, Μελισσάρη.