Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Πέντε στα πέντε για τις γυναίκες του Πορφύρα, στην Α2 Εθνική, 3-0 την Τελχίνιδα Ρόδου

Πέμπτη νίκη σε πέντε παιχνίδια για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με 3-0 σετ επί της Τελχίνιδας Ρόδου, στο Σαλπέας.
Ο Πορφύρας έχει απολογισμό 15 βαθμών και 15-0 σετ.
Καλή εμφάνιση με πλουραλισμό και δυνατότητα χρησιμοποίησης αθλητριών που έως τώρα δεν είχαν πλούσιο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Η πασαδόρος Τζίνα Ξαγοραράκη και η λίμπερο Μαριάννα Λιάρου ήταν πολύ καλές και δίκαια κέρδισαν τα εύσημα σε μία βραδιά όπου δεν αγωνίσθηκαν με τον Πορφύρα οι Δώρα Γκολφινοπούλου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Αννα Φωτεινού, Στέλλα Μουστάκη.
Δυνατή αξία, πάντα έτοιμη να δώσει ότι καλύτερο έχει, η Νόβη Γκούρα, αθλήτρια που κερδίζει, σταθερά, τον σεβασμό.
Στο δεύτερο και το τρίτο σετ ο Πορφύρας αγωνιζόταν με 5 παιδιά από την Ακαδημία του, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μαχητική η ομάδα της Ρόδου ( Τελχινίς είναι η αρχαία ονομασία του νησιού ), αναμφίβολα βελτιώνεται και θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια.
Οι 150 θεατές που παρακολούθησαν το ματς, ανάμεσα τους αρκετά παιδιά της Ακαδημίας μας, είδαν ωραίες προσπάθειες αλλά και προβολές από το μέλλον.
Γουρλής ο Γενικός Αρχηγός του Πορφύρα και σπουδαίος μπασκετμπολλίστας του συλλόγου, Τάσος Βερέβης. Οποτε έρχεται στο Σαλπέας, πάντα κερδίζει το βόλεϊ του Πορφύρα.
Τα σετ ήταν : 25-13, 25-14, 25-22 ( από 2-10 ).
Αριστη η διαιτησία των Τριανταφυλλόπουλου-Βελώνη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής ) : Ξαγοραράκη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Σιδεράτου, Θεοχάρη, Ν.Γκούρα, Λιάρου, Θαλασσινού, Καράκου, Κουόλ, Μπουτσελάκου.