Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ε, να είχαμε και λίγη ρέντα, αλλά, οι δικαιολογίες ποτέ δε μας αρέσουν, οπότε πάμε στο επόμενο...

Το εύκολο και απολύτως δικαιολογημένο, είναι να αναφερθούμε στην κακοδαιμονία που μας στέρησε δύο αθλήτριες από το σημερινό παιχνίδι με την Δραπετσώνα για το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Κατερίνα Ζαννή και Βίκυ Συρίγου έλειψαν από το ματς στο οποίο ο Πορφύρας ηττήθηκε με 3-0 σετ εκτός έδρας, τραυματίας αγωνίσθηκε και η Ελένη Ζαννή και άλλες αθλήτριες μας ήταν, εύλογα, κουρασμένες, καθώς, έπαιζαν έως τις 10 το βράδυ του Σαββάτου με την Αρτέμιδα στον Κορυδαλλό και μετά από 14 ώρες αγωνίσθηκαν ξανά, εφόσον, αντικειμενικά, δεν ήταν δυνατό να προχωρήσουμε σε πλήρες rotation.
Ο Πορφύρας δέχθηκε να παίξει σε αυτό το τόσο σφικτό χρονικό πλαίσιο, σεβόμενος τις δυσκολίες που υπάρχουν για όλες τις ομάδες και τις ανάγκες του προγράμματος και φυσικά δεν αναζητά δικαιολογίες, οφείλει όμως να παρουσιάζει τα πράγματα ως ακριβώς έχουν.
Στο παιχνίδι, η Δραπετσώνα ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια.
Εμπιστευόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ την ομάδα μας, θα βρούμε την άκρη διορθώνοντας ότι χρειάζεται και με ΥΠΟΜΟΝΗ.
Τα σετ ήταν : 25-21, 25-17, 25-20.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Μαρία Χονδρουδάκη, Κέλλυ Ευθυμιάδη, Ασία Κουόλ, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Ηρώ Μαννέ, Ελένη Ζαννή, Νικολέτα Παυλίδου, Μυρσίνη Τζώρτζη, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Κωνσταντίνα Ράπτη, Κορίνα Τσόρβα, Αννα Μαστόρου, Ιλια Κουκομέλα, Τζίνα Τριανταφύλλου.