Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

5 νίκες σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος για τις ομάδες βόλεϊ του Πορφύρα το Σαββατοκύριακο

Με 5 νίκες σε 6 παιχνίδια, ολοκληρώθηκε η παρουσία των ομάδων βόλεϊ του Πορφύρα, το Σαββατοκύριακο, σε συναντήσεις πρωταθλήματος.
Μετά τις 3 από τις 4 ομάδες μας των Κορασίδων και την γυναικεία ομάδα, νίκησαν και οι Νεάνιδες, με 3-0 σετ στο Σαλπέας, τους Αγίους Αναργύρους.
Τα σετ ήταν : 25-13, 25-13, 25-15.
Καλή εμφάνιση από τις Νεάνιδες του Πορφύρα, απέναντι στους ιδιαίτερα μαχητικούς Αγίους Αναργύρους, που έκαναν ότι μπορούσαν καλύτερο ώστε να φθάσουν στο αποτέλεσμα που θα τους ικανοποιούσε, αλλά, εντέλει δεν πέτυχαν τον στόχο τους.
Ο Πορφύρας διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι εξακολουθούν να επιζητούν την πρώτη νίκη τους στον Ομιλο.
Αποκάλυψη του αγώνα, ως λίμπερο, η Κορίνα Τσόρβα, ενθαρρυντική παρουσία από τις Ιλια Κουκομέλα και Μυρσίνη Τζώρτζη, σοβαρή προσπάθεια από όλες τις αθλήτριες του Πορφύρα που έμειναν συγκεντρωμένες, σε ένα περίεργο παιχνίδι.
Η συμμετοχή των Μαρία Χονδρουδάκη, Κωνσταντίνας Ράπτη, Ηρώ Μανέ, Ελένης Ζαννή από τον πάγκο, ήταν εξαιρετική και πολύτιμη, καθώς, αγωνίσθηκαν και εκείνες, με τον δικό τους τρόπο, ως ΟΜΑΔΑ ( και οι 4 είχαν παίξει εξαιρετικά την προηγουμένη με τις Κορασίδες ).
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Κ.Καλογεροπούλου, Κουόλ, Μπουτσελάκου, Ευθυμιάδου, Κ.Ζαννή, Παυλίδου, Μαστόρου, Τσόρβα, Κουκομέλα, Τζώρτζη.