Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Επτά στα επτά για τον Πορφύρα στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο βόλεϊ Γυναικών, 3-0 τον ΑΣ Ηλιούπολης

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλεϊ Γυναικών, πέτυχε απόψε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Πορφύρας, επικρατώντας με 3-0 σετ του ΑΣ Ηλιούπολης, στο Σαλπέας και φθάνοντας έτσι τον απολογισμό των σετ του, σε 21-0.
Ο ΑΣ Ηλιούπολης ήταν, πριν από αυτό το ματς, τέταρτος στην βαθμολογία με διαφορά 6 πόντων από τον Πορφύρα, καθώς, αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία πραγματοποιεί θαυμάσια πορεία.
Ο Πορφύρας πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μία σημαντική επιτυχία, παίζοντας με την πασαδόρο του Τζίνα Ξαγοραράκη με πυρετό, εξαντλημένη από την γαστρεντερίτιδα που την έβαλε σε περιπέτεια το πρωϊ του Σαββάτου. Η 24χρονη Κρητικιά αθλήτρια, έκανε το καλύτερο δυνατό, με απόλυτη αφοσίωση στην ΟΜΑΔΑ και με υποδειγματική συμπαράσταση από τις συναθλήτριες της, που συγκίνησαν επίσης, με την αλληλεγγύη και το πείσμα τους, αγωνιζόμενες με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για τον Πορφύρα, για την ΟΜΑΔΑ.
Πέρα και πάνω από τη νίκη, μετρά ο χαρακτήρας που έδειξε ο Πορφύρας, σε δύσκολες συγκυρίες και σε μία περίοδο με ( αρκετά ) προβλήματα.
Είμαστε, πλέον...μαθημένοι στις αναποδιές, άλλωστε, ποτέ δεν ήταν κάτι εύκολο για εμάς, εξάλλου ΜΟΝΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ούτε επιχορηγήσεις έχουμε, ούτε ...μπρούκληδες ....νονούς, ούτε καν συμπαράσταση από εκεί που θα έπρεπε.
Ετσι, ωστόσο, στεκόμαστε όρθιοι με δύναμη, αντοχή και υπερηφάνεια.
Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια, λόγια πολλά δε χρειάζονται, καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο και πρώτο ζητούμενο η διάρκεια.
Οτι άλλο έχουμε να εκφράσουμε και να υποστηρίξουμε, τον Μάϊο. Τώρα, δεν έχει νόημα.
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, τον Βασίλη Πανδή και την Πόπη Καλλή.
Δώρο γιορτής στην αρχηγό μας Στέλλα Μουστάκη, που κέρδισε το χειροκρότημα από την κόρη της, σε μία πολύ όμορφη βραδιά.
Τα σετ ήταν : 25-22 ( από 20-15 και από 22-22 ), 25-13, 25-21.
Καλή η διαιτησία των Παπαδογιάννη-Πικραμένου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πανδής-Καλλή ) :  Ξαγοραράκη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Μουστάκη, Φωτεινού, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Θαλασσινού, Ν.Γκούρα, Λιάρου, Καράκου, Κουόλ, Μπουτσελάκου, Χονδρουδάκη.
ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ( Παγανέλης ) : Κωνσταντίνου, Χατζηνικολάου, Ξένου, Δελατόλλα, Θεοδωράκη, Καρτσαφλέκη, Ηλιακοπούλου, Ξοφάκη, Παγανέλη, Κοντολέων, Παπά, Ξυγκόρου, Κουζούπη, Κρανιά.