Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ηλιούπολη-Πορφύρας 2-3 στις Κορασίδες Γ




Με υπηρεσιακή προπονήτρια την  Μαρία Δελαγραμμάτικα, η οποία προσφέρει δίχως το παραμικρό αντάλλαγμα και χωρίς προαπαιτούμενα στο βόλεϊ του Πορφύρα ότι καλύτερο μπορεί, όπου και όποτε της ζητηθεί, στα τελευταία 17 χρόνια, οι Κορασίδες Γ του Πορφύρα επικράτησαν με 3-2 σετ στην Ηλιούπολη του τοπικού ΓΣ.
Και οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα σε παιχνίδι εναλλαγών, αλλά, στο τάϊ μπρέϊκ ο Πορφύρας επικράτησε με 15-8, παίρνοντας δίκαια την νίκη.
Ο προπονητής μας Βασίλης Πανδής, επέστρεφε την ώρα του αγώνα από την Νάξο με την γυναικεία ομάδα.
Ο ΓΣ Ηλιούπολης δέχθηκε, έγκαιρα, αίτημα, μέσω ΕΣΠΕΔΑ, από τον Πορφύρα, για μετάθεση κατά μόλις μία ώρα, της έναρξης του αγώνα και το απέρριψε, με συνέπεια να γίνει ακόμα πιο αγχώδης και δύσκολη η παρουσία της ομάδας μας στην Ηλιούπολη, λόγω ειδικών συνθηκών που είχαν αναφερθεί.
Να είστε καλά. Για όλα.
Μπράβο στον Πορφύρα. Και σε όλα τα παιδιά.
Περαστικά στην Αντζελίνα Μπεγκιάϊ που χρειάσθηκε, με άδεια διαιτητή, να αποχωρήσει από το παιχνίδι, στο τρίτο σετ, για έκτακτους λόγους υγείας.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μαρία Δελαγραμμάτικα ) : Κούρτη, Παπαφράγκου, Καράμπελα, Μ.Κοκκόνη, Μυλωνοπούλου, Περέϊρα, Βαλσαμάκη, Καντσού, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Φραγκοπούλου, Μπεγκιάϊ.