Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ταλαιπωρία αλλά όλα καλά

Ταλαιπωρία στη μετακίνηση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, προς την Θεσσαλονίκη, καθώς, η πτήση της Ryanair, λόγω προβλημάτων στο αεροδρόμιο της Μίκρας, αναχώρησε με καθυστέρηση 90 λεπτών από την Αθήνα ( 00.30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής αντί για 11 μ.μ. ) και η αποστολή μας έφθασε εντέλει στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε, στις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Βεβαίως, όλα τα παιδιά είναι καλά, παρά τις ...αναταράξεις στη διάρκεια της πτήσης και την κόπωση, καθώς, ας μη ξεχνάμε ότι προηγήθηκε προπόνηση στις 7 μ.μ. στο Σαλπέας και έτσι ειδικά οι αθλήτριες-φοιτήτριες ( Χατζηπέτρου, Θαλασσινού, Σιδεράτου, Ράπτη, Λιάρου, Κελεσίδη, Κωνσταντέλλου ) έφυγαν από το σπίτι τους από χθες το πρωϊ, για να είναι συνεπείς με το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις της ΟΜΑΔΑΣ.
Αυτά, φυσικά, συμβαίνουν, τα αναφέρουμε μόνο για να έχετε ενημέρωση και ολοκληρωμένη εικόνα, όχι επειδή ψάχνουμε δικαιολογίες, αυτές εμείς δεν τις αναζητήσαμε ποτέ.
Ολα αυτά, είναι μέρος του όμορφου ταξιδιού μας στην Α1 Εθνική και εμπειρίες που θα έχουμε να θυμόμαστε. Αυτές οι λεπτομέρειες συνθέτουν την διαδρομή. Τόσο απλά.
Αλλωστε, o Πορφύρας είναι παντός καιρού και πασών συνθηκών...
Καλημέρα σας !