Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. Πορφύρας-Αρης

Ο αγώνας Πορφύρας-Αρης, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 5 μ.μ., στο Σαλπέας.
Η αλλαγή στην ώρα έναρξης, πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Αρη προς τον Πορφύρα, ώστε να προλάβει την επιστροφή της με αεροπλάνο η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης και να μην επιβαρυνθεί με επιπλέον διανυκτέρευση.
Αντίστοιχα, ο Αρης είχε διευκολύνει τον Πορφύρα και εφόσον υπήρχε η δυνατότητα, με την απαραίτητη, πάντα, άδεια του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά ( το γήπεδο είναι του Δήμου, όχι των ομάδων ) και την κατανόηση του Φοίνικα Καλλίπολης, έγινε η αλλαγή, έστω και αν αναστατώνει το, συνολικό, πρόγραμμα  λειτουργίας της ομάδας μας.
Δυστυχώς, δεν είναι εφικτό να ανταποκριθούμε  σε αίτημα αλλαγής ώρας του παιχνιδιού μας, στις 28 Ιανουαρίου, στο Σαλπέας και από τους Μακεδόνες Αξιού, καθώς, δεν υφίσταται διαθεσιμότητα του γηπέδου, λόγω της διεξαγωγής εντός έδρας συνάντησης και του Εθνικού για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής.
Ζητούμε συγγνώμη από τους Μακεδόνες, καθώς, επίσης, μας είχαν διευκολύνει στον πρώτο γύρο και τους ευχαριστούμε για αυτό, αλλά, υπάρχει πρακτική αδυναμία.
Παραμένει δυνατή, ωστόσο, η αγάπη μας και με χαρά θα φιλοξενήσουμε ( και ) τους Μακεδόνες Αξιού ( και ειδικά τον φίλο πρόεδρο τους Νίκο Ποντίκα ) ως μία ομάδα την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα ενώ  είναι δεδομένο το δέσιμο του Πορφύρα ειδικά με τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης, που μας έχουν, στο σύνολο τους, δεχθεί με σεβασμό και εκτίμηση και ζεστή φιλοξενία, κάθε φορά που παίξαμε στην πόλη τους.
Οι καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες, η γνωριμία με ωραίους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, είναι το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της διαδρομής και ότι ακριβώς κερδίζουμε ως υπεραξία.