Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Η ανακοίνωση της Βούλας για το Τουρνουά ΄΄Χρήστος Παπαθανασίου΄΄

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (6/1) το βράδυ το 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Χρήστος Παπαθανασίου» με νικήτρια την ομάδα της Θέτιδας , καθώς επικράτησε σε ένα όμορφο και θεαματικό παιχνίδι του Πανιωνίου με 3-1 σετ. 
Στον μικρό τελικό που άνοιξε την 2η ημέρα του τουρνουά νικήτρια ήταν η ομάδα του Πορφύρα που νίκησε με 3-0 σετ τα Βριλήσσια.

Μικρός Τελικός

Πορφύρας - Βριλήσσια 3-0

Τα σετ: 25-19, 25-19, 25-21

Διαιτητές: Σταρίδας - Λιδωρικιώτη

Κριτές: Σταθοπούλου

Πορφύρας (Πανδής): Λιάρου (λ), Γκούρα, Κωνσταντέλλου, Ράπτη, Θαλασσινού, Χατζηπέτρου, Σιδεράτου, Μουστάκη (λ), Ευθυμιάδου, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Κελεσίδη, Δραγουμάνου, Κουόλ

Βριλήσσια (Μπουτσουρής): Ζαμπάτη, Μικρουδάκη, Ντόνα, Έρωτα, Γιαννέλου, Κάβουρα, Παπασταύρου, Στάθη, Σάντε, Μαθιουδάκη (λ).

Τελικός

Θέτις Βούλας - Πανιώνιος 3-1

Τα σετ: 17-25, 25-19, 25-20, 25-19

Διαιτητές: ΟΙκονόμου - Χριστίδης

Κριτές: Σταθοπούλου

Θέτις Βούλας (Λυκογιάννη): Κιουτσούκη, Καράμπαλη(λ), Γεωργιάδου, Γιοβάνη, Αργυροπούλου, Δρακουλίδου, Σιρίνινα, Τσιώνη, Ξηντάρα (λ), Χρήστου, Γαλανού, Ματσούκα

Πανιώνιος (Ατσιδαύτης): Λαγουδάκη, Ευθυμίου, Χορμή, Παγώνη (λ), Κωνσταντίνου, Μπανίκα, Χατζηκωνσταντά, Μπακοδήμου, Φλιάκου, Λακασά, Δίκη, Μανιατογιάννη (λ), Παπαγεωργίου

Η διοίκηση του συλλόγου της Βούλας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί:

«Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις ομάδες του Πορφύρα, του Πανιωνίου και των Βριλησσίων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας να τιμήσουμε μια ξεχωριστή ψυχή, τον Χρήστο Παπαθανασίου, που όλοι όσοι τον συνάντησαν είχαν μόνο μια λέξη να πουν, καλοσύνη.

Επίσης ευχαριστούμε, τον ΣΥ.Δ.ΠE.Α.Α.Α. για την προσφορά του να δοθούν τα χρήματα των διαιτητών του τουρνουά στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου, καθώς και τον κόσμο που ήρθε στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς το διήμερο και προσέφερε συμετέχοντας ενεργά στο να τιμήσουμε τον κόουτς μας, αλλά και όσους συνέβαλαν στο να διοργανωθεί και να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών "Χρήστος Παπαθανασίου".