Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Μία εξήγηση που λέει πολλά

Το κοινό που απαντά στις ψηφοφορίες μας, είναι, αναλογικά, περιορισμένο, αλλά...διαβασμένο.
Δεν εξηγείται αλλιώς ότι η πλειοψηφία ( και πάλι...) απάντησε σωστά στο ερώτημα που θέσαμε για τον αριθμό των προπονητών μας στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα, από το 2001 έως και σήμερα.
Μέσα σε 17 χρόνια, ο Πορφύρας ( και αυτό είναι εξήγηση της διαχρονικής επιτυχίας του αλλά και δείγμα της νοοτροπίας μας ), συνεργάσθηκε μόλις με 7 προπονητές, άρα ο αριθμός 7 δίνει την σωστή απάντηση ( επίσης σε 17 χρόνια, μόλις σε 2 περιπτώσεις έγινε αλλαγή προπονητή στα μισά της περιόδου και αυτό συνέβη μετά από παραιτήσεις ).
Ποιοί είναι αυτοί ;
Από το 2001, κατά σειρά, είναι οι : Βασίλης Αρναούτης, Σωκράτης Μαρμαρινός ( έμεινε για 6 χρόνια και είναι ο προπονητής μας με την μεγαλύτερη παρουσία ), Μανώλης Αποστολογιωργάκης, Γιάννης Μπογιατζόγλου, Κώστας Γκούντας ( για μία διετία ), Βασίλης Καλογερόγιαννης ( για μία διετία ), Βασίλης Πανδής ( στον τρίτο χρόνο φέτος ).
Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, ότι για πρώτη φορά, από πέρσι, υπάρχει στον Πορφύρα το μοντέλο του βοηθού προπονητή, που λειτουργεί άψογα με την Πόπη Καλλή στο πλευρό του Βασίλη Πανδή ενώ ως υπηρεσιακοί προπονητές, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μπογιατζόγλου, την σεζόν 2010-2011, είχαν καθήσει στον πάγκο του Πορφύρα ο Γιάννης Τσουρουγιάννης και η Νόβη Γκούρα. Από ένα παιχνίδι.