Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Υπενθύμιση

Υπενθυμίζεται, με την επανέναρξη του κανονικού προγράμματος προπονήσεων του τμήματος βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, μετά την περίοδο των γιορτών, ότι οι γονείς των αθλητριών μας, καθώς και κάθε άλλος οικείος ή συγγενής τους, δεν επιτρέπεται να παρακολουθεί τις προπονήσεις.
Εξαιρούνται μόνον οι έφοροι ανά ομάδα ή τμήμα ενώ μετά από συνεννόηση με τους εφόρους, που θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τον κ.Νίκο, θα είναι δυνατή η, κατ΄εξαίρεση, παρακολούθηση των προπονήσεων, σε απολύτως ειδικές περιπτώσεις.
Το μέτρο αφορά την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών, καθώς μάλιστα ξεκινούν οι αγώνες για τις Παγκορασίδες και τα Τουρνουά για Πορφυράκια και Θάλεια.
Επιτρέπεται η παρουσία στις προπονήσεις, για 2 συνεχόμενες φορές, μόνο σε γονείς παιδιών που προωτοέρχονται στο βόλεϊ του Πορφύρα.
Αναμφίβολα, γινόμαστε δυσάρεστοι, αλλά, δεν γίνεται αλλιώς.
Οι πρώτοι που θα έπρεπε να θέλουμε τους γονείς στις προπονήσεις, ώστε να τους...έχουμε από κοντά και να τους ΄΄γλυκάνουμε΄΄, είμαστε όσοι έχουμε την ευθύνη του τμήματος ως Επιτροπή Βόλεϊ.
Οταν ο γονιός είναι απόλυτα ευχαριστημένος, μπορεί να φέρει μία χορηγία, να πάρει ένα ημερολόγιο παραπάνω, να συστήσει πιο εύκολα τον Πορφύρα σε άλλους.
Οταν υπάρχει δυσαρέσκεια για τον ΄΄αποκλεισμό΄΄, όλα αυτά είναι πιο δύσκολα.
Και η γκρίνια δεν είναι σε κανέναν μας...ευχάριστη, αλλά, πάνω από όλα είναι τα παιδιά, για τα οποία κάνετε τόσες θυσίες και μπράβο σας.
Επειδή ΟΛΟΙ είμαστε γονείς αθλητριών του βόλεϊ του Πορφύρα και καταλαβαίνουμε την  θέση σας και την ψυχολογία σας, με όσα έχουμε δεί τα τελευταία 18 χρόνια, το μόνο που ζητάμε είναι να μας εμπιστευθείτε και σε αυτό το ζήτημα.
Τα παιδιά είναι καλύτερο να μένουν ανεπηρέαστα. Είναι η δική τους ώρα, αυτή της προπόνησης, όχι η ώρα η δική μας, ώστε να καταγράψουμε τι θέλουμε να πούμε στην κόρη μας στο αυτοκίνητο, μέχρι να πάμε στο σπίτι, για το τι έκανε και τι δεν έκανε.
Δόξα τω Θεώ, το τμήμα έχει...9 προπονητές και προπονήτριες, ώστε να γίνεται σωστή δουλειά και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.
Ωστόσο, οι δύσκολες αποφάσεις, αισθανόμαστε ότι φανερώνουν την πρόθεση μας να μάθουν τα παιδιά σας ότι περισσότερο και καλύτερο μπορούν, καθώς, δεν μας ενδιαφέρει μόνο η απασχόληση τους.
Θα δείτε ότι όσο αισθάνονται ότι ανοίγουν τα φτερά τους μόνα τους, τόσο καλύτερα θα νιώθουν.
Ετσι και αλλιώς...μην ανησυχείτε.
Δεν έχουμε κάτι να σας...κρύψουμε...
Απλώς, θέλουμε να είναι αφοσιωμένα τα παιδιά στην προπόνηση τους και μόνον εκεί.