Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση Τμήματος Βόλεϊ ΑΟΦ Πορφύρας

 Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, συλλόγου που αποτελεί κιβωτό αξιών και αρχών ηθικής από το 1957, ανακοινώνει τα εξής :

1. Εφεξής κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, αρχηγός αποστολής όλων των ομάδων βόλεϊ της Ακαδημίας του Πορφύρα σε αγώνες με τον Ιωνικό όπου και όποτε διεξάγονται θα είναι ο κ. Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο με την ιδιότητα του εφόρου, ανεξαρτήτως τμήματος, παράλληλα με εκείνη του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ.

2.Καταδικάζουμε απερίφραστα και απόλυτα κάθε μορφής βίας, λεκτικής ή φραστικής και καλούμε τους πάντες να ενστερνισθούν και έμπρακτα να αποδείξουν ότι έχουν αυτή την στάση ζωής, ξεπερνώντας απειλές, φοβίες και ότι άλλο.

3. Σε ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια Σακιζλή, δίνουμε εσαεί πλήρη αθλητική υποτροφία στις αθλήτριες μας Αναστασία και Κατερίνα Σακιζλή.

4. Θυμίζουμε τον όρκο του Ελληνα ένστολου : '' Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους ''. Οταν ζούμε σε περιβάλλον όπου οι άρχοντες και αρμόδιοι, που ενδεχομένως συμβαίνει να είναι ένστολοι, επιτρέπουν εκ των πραγμάτων να χαρακτηρισθούν τυφλοί και κουφοί, το μόνο που ( δυστυχώς ) μας μένει είναι να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά, με αξιοπρέπεια, σεβασμό, ήθος και σύνεση αλλά και εγρήγορση τη σημαία του Πορφύρα μας τον οποίο ουδείς θα επιτρέψουμε να ακουμπήσει, όσο εμείς τηρούμε τα προσήκοντα και δέοντα κατά τους νόμους και κανονισμούς, με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

5. Οι υπεύθυνοι για την επώαση του αβγού του φιδιού, ας κοιταχθούν στον καθρέφτη και ας αναλογισθούν εντίμως τις ευθύνες τους.

6. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Πορφύρα ήταν, είναι και θα είναι διαχρονική και πάντα δυνατή, ακόμα και όταν ενεργεί με ψυχραιμία και δίχως παρορμήσεις, αναλογιζόμενη τη διάρκεια και το κύρος του συλλόγου μας.