Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Εξαιρετικές οι Κορασίδες Α, νίκησαν δεύτερη φορά τον Μίλωνα



Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα επί του Μίλωνα, με 3-2 σετ, μετά από σπουδαίο παιχνίδι για την Α΄ Κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

Ο Πορφύρας προηγήθηκε 2-0 σετ ( 21-25, 18-25 ), οι γηπεδούχες ισοφάρισαν σε 2-2 ( 25-18, 25-21 ) και η ομάδα της Φρεαττύδας επικράτησε στο τάϊ  μπρέϊκ με 13-15 μετά από διπλή ανατροπή ( ο Μίλων προηγήθηκε 6-1 και 13-10 ).

Μπράβο στον Πορφύρα, τον προπονητή Νικηφόρο Γιαννόπουλο και τις αθλήτριες του, συγχαρητήρια και στον Μίλωνα για τον καλό αγώνα σε ένα υπέροχο ματς σε εξαιρετική και απολύτως φίλαθλη ατμόσφαιρα.

Πλέον, ο Πορφύρας( 3ος ) έχει 39 βαθμούς και ο Μίλωνας ( 4ος ) 36, με τα ίδια παιχνίδια ( 18 ) ενώ ακολουθεί 5ο το Αιγάλεω με 33 πόντους με δύο αγώνες λιγότερους.

Περνούν στο Final 4 οι 4 πρώτες ομάδες ( 1ος ο Ολυμπιακός, 2ος ο Ιωνικός ). 

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή έως το τέλος της κανονικής περιόδου, πάμε βήμα βήμα, με υπερηφάνεια, αλλά και σεβασμό, δουλειά, ήθος, υπομονή και ομαδικό πνεύμα.

Λόγια πολλά δε χρειάζονται.

Σε κάθε αγώνα, οφείλουμε ΟΛΟΙ στον Πορφύρα να πρεσβεύουμε τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου και με την βοήθεια του Θεού αλλά και σύνεση, όλα θα πάνε καλά.

Οσα δύσκολα δημιουργείς, τόσο εύκολα γκρεμίζεις.

Κρατάμε την χαρά ( και για το δώρο γενεθλίων στην ΚΥΡΙΑ Τασούλα Φωτάκη ) και κοιτάμε μπροστά, πάντα με την ίδια ταπεινότητα με την αγάπη στη φανέλα με το σήμα του Πορφύρα μας.