Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Σήμερα είναι η πιο σπουδαία ημέρα, μη ξεχνάτε...


Παιδιά μας, προσευχόμαστε να έχετε την ΥΓΕΙΑ σας.

Σας παρακαλούμε, να θυμάστε ότι 15 Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, αυτή είναι η ΗΜΕΡΑ που πρέπει να έχετε ΠΑΝΤΑ στο μυαλό σας.

Εάν νομίζετε ότι έχετε...προβλήματα ή αισθάνεστε άγχος ή είστε με κακή διάθεση ή νιώθετε αδικημένες ή ότι άλλο, σας προτρέπουμε να κοιτάτε ψηλά στον ουρανό και να λέτε ''ευχαριστώ'' γιατί είστε ΥΓΙΕΙΣ.

Είστε τυχερά παιδιά και θα θέλαμε, κάθε ημέρα, να εκτιμάτε αυτό το αγαθό της ΥΓΕΙΑΣ, να παίρνετε δύναμη από άλλα παιδάκια που μάχονται με τον καρκίνο, να έχετε αγάπη στη ψυχή και δύναμη στο μυαλό.

Ο Πορφύρας έχει στηρίξει κατά το παρελθόν, με την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ, την ΦΛΟΓΑ, που μάχεται για τον παιδικό καρκίνο και δεσμεύεται ότι θα πράξει και πάλι το ίδιο τους αμέσως επόμενους μήνες, με μία συντονισμένη δράση που προετοιμάζουμε και  θα φέρει  ΜΑΖΙ ΜΑΣ στο γήπεδο τις  νικήτριες της ζωής.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και κάθε ημέρα να χαμογελάτε γιατί είστε τυχερές, πηγαίνετε στην προπόνηση και στα παιχνίδια με χαμόγελο και δίχως φόβο.

Σας αγαπάμε, μα μη ξεχνάτε ποτέ τα πιο ισχυρά παραδείγματα ζωής και θέλησης, γιατί οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ πολεμούν τώρα που εσείς είστε στο σχολείο, στο σπίτι ή σε δραστηριότητες, σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, δίχως να ξέρουν εάν αύριο θα δούν το φως...