Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στις νίκες για τον Πορφύρα με 3-0 επί της Ευρυάλης

Ο αθλητισμός έχει δύο ( μόνο ; ) όψεις ,.Αυτήν του αποτελέσματος κι εκείνη της καλής απόδοσης. Συχνά δεν..παντρεύονται αυτά τα δύο . Αυτό συνέβη κι απόψε στο παιχνίδι μας με την Ευρυάλη στο οποίο επικρατήσαμε με 3-0 σετ αλλά δίχως να ικανοποιήσουμε με την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε.
Βεβαίως ,εισιτήριο δεν πληρώνει κανείς για να δεί αγώνα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ .Τουλάχιστον όχι ακόμα....
Ωστόσο ,πάντα πρέπει να σκεπτόμαστε ότι για να περνάμε καλά και να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε ,οφείλουμε να βρίσκουμε κίνητρο ώστε να είμαστε  πάντα σε ετοιμότητα και να διεκδικούμε το ενθουσιώδες και αυθόρμητο χειροκρότημα απο την εξέδρα αφού πάντα αρέσει το όμορφο και θεαματικό βόλει .
Η Ευρυάλη ίσως μπορούσε να πάρει κάτι απο αυτό το ματς αφού διεκδίκησε με σοβαρές αξιώσεις το δεύτερο σετ ,συνολικά ,πάντως ,ο Πορφύρας ήταν καλύτερος και με το κράμα της εμπειρίας και του νεανικού ταλέντου του έφθασε στη νίκη .
Κρατάμε απο το παιχνίδι τη σταθερή απόδοση αθλητριών μας και την άνοδο άλλων που φανερώνουν πρόοδο με τη δουλειά και την αυτοπεποίθηση που αποκτούν .Ολα θα πάνε καλά σε μία σαιζόν με ιδιαιτερότητες αλλά και με καθαρή στόχευση απο το τμήμα βόλει του Πορφύρα .Ομως ,επιβάλλεται να αντιμετωπίζουμε με καλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη προσοχή όλους τους αγώνες .
Με την παρουσία της η Ευρυάλη  μας δημιούργησε την εντύπωση ότι θα είναι και φέτος αξιοπρόσεκτη στο πρωτάθλημα .
Μέσα απο την προπόνηση και τη δουλειά θα βρούμε τον ρυθμό μας ,όμως ,η συλλογικότητα απαιτεί καθαρό μυαλό και προσήλωση .Γιατί στο γυναικείο βόλει έχουμε δεί μεγάλες ανατροπές αλλά όταν στο τρίτο σετ βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 14-7 με σερί 13-1 αν και χάναμε με 6-1 ,καταλαβαίνουμε ότι έχουμε τη χειροπιαστή απόδειξη για τον ισχυρισμό μας ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερο σεβασμό στον εαυτό μας και στην έννοια της λέξης διάρκεια .
Ολα αυτά δεν τα γράφουμε γιατί έχουμε παράπονο απο την προσπάθεια και την αφοσίωση αλλά επειδή θέλουμε μέσα απο ένα κείμενο -περιγραφής να δείξουμε σε όλες και όλους ποιό είναι το πνεύμα και ποιά η φιλοσοφία μας .
Καλή συνέχεια στην Ευρυάλη .Υγεία στα κορίτσια της και στα κορίτσια μας .
Στο τέλος της ημέρας ,μη ξεχνάτε ότι στα ομαδικά σπορ δοκιμάζουμε τα όρια μας και για αυτό είναι τόσο ελκυστικά ώστε μόλις τελειώνει ένα παιχνίδι να περιμένεις το επόμενο .  
 Τα σετ ήταν 25-19 ,25-23 και 25-16.
Διαιτήτευσαν κι αρίστευσαν οι κυρίες Κυριοπούλου και Μεταξά με σημειώτρια την κα Σπανού .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ  ( προπονητής Γιάννης Μπογιατζόγλου )Τσαπούρη ,Γρηγορίου ,Χατζηκωνσταντή ,Χαλβατζή ,Γκούρα (λ),Μπαλή,Θεοχάρη ,  ,Τζούλου,Φικάι ,Χατζηπέτρου ,Χρήστου ,Δελαγραμμάτικα .
ΕΥΡΥΑΛΗ                ( προπονήτρια Μένη Μιχαηλίδου  )   ΜΜανώλη ,Τσαούση ,Παπαιωάννου(λ), Καλαιτζή ,Καρτελιά ,Πάντου ,Λεοντάρα ,Ι.Μανώλη (λ), Ιότοβα ,Γιαννακοπούλου ,Πετρούνια ,Ταμπάκη .