Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Επικράτηση του Πορφύρα με 3-0 σετ επί του Θριάμβου

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα νίκησε με 3-0 σετ τον Θρίαμβο Χαιδαρίου στο ''Παναγιώτης Σαλπέας'', σε ένα ματς που στο τρίτο σετ του μας έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις συναρπαστικές μονομαχίες ανάμεσα στους δύο αντιπάλους κατά τα προηγούμενα χρόνια .
Ο Πορφύρας ήταν καλύτερος και πήρε τους βαθμούς παίζοντας με σοβαρότητα στα δύο πρώτα σετ και δείχνοντας καλά αντανακλαστικά στο τρίτο σετ ,όταν ο Θρίαμβος ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και μάλιστα με διαφορά ,ωστόσο , οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν καθώς αφυπνίσθηκαν στο πιο κρίσιμο σημείο και έδειξαν ψυχραιμία στις επιλογές τους .
Ο Θρίαμβος ενισχυμένος με 2 έμπειρες και ικανότατες αθλήτριες του ( Σοφία Κιορπέ και Μαριάννα Μοσχοβίτη)  που δεν είχαν αγωνισθεί στο Κύπελλο ,όπου είχαμε και πάλι νικήσει με 3-0 σετ αλλά με μεγαλύτερη άνεση ,αντιμετώπισε τις δυσκολίες του αγώνα με μαχητικό πνεύμα ,ωστόσο ,ο Πορφύρας έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.
Πολύ σημαντικό εξάλλου είναι και το γεγονός ότι αυτή η νίκη  συνδυάσθηκε με τη χρησιμοποίηση 5 κοριτσιών απο το φυτώριο του Πορφύρα .
Ντεμπούτο έκανε με την γυναικεία ομάδα η Ιωάννα Τσιραντωνάκη που είναι γεννημένη το 1995.Πήρε μάλιστα και άσο .Σιδεροκέφαλη....
Απο την Ακαδημία μας είναι επίσης η 19χρονη Χριστίνα Φίκαι ,που έδειξε ότι είναι σε φόρμα ,η 17χρονη Στέβη Χαλβατζή ,η 16χρονη Φρόσω Χατζηπέτρου και η 14χρονη Μαριάννα Λιάρου.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αίσθημα ευθύνης και με ικανοποίηση για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι αθλήτριες μας  ,μεγαλύτερες και μικρότερες.
Δουλειά ,δουλειά ,δουλειά και όλα θα κυλήσουν όπως θέλουμε και έχουμε σχεδιάσει.
Τα σετ ήταν 25-17,25-13 και 28-26 και η συνολική διάρκεια του αγώνα ήταν 1 ώρα και 14 λεπτά .
Ακριβοδίκαιη η διαιτησία των Κουτσούλα--Μιχαήλογλου .Διαιτητές για υψηλό επίπεδο ,με σταθερή πρόοδο και με υπευθυνότητα .Χαίρεσαι να σε διαιτητεύουν....
Σημειώτρια ήταν η κα Παπανικολάου που φάνηκε επιμελής στο καθήκον που ανέλαβε και το έφερε σε πέρας με προσοχή . 
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ  Γρηγορίου ,Τσαπούρη ,Τζούλου ,Γκούρα ,Χαλβατζή ,Μπαλή ,Θεοχάρη ,Χατζηκωνσταντή ,Φίκαι ,Χατζηπέτρου ,Λιάρου ,Τσιραντωνάκη .
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ  Κιορπέ ,Μοσχοβίτη ,Γρούμπα ,Δημοπούλου ,Τζαλαλή ,Παπάι ,Φίλιππα,Φραγκιουδάκη ,Αναγνωστοπούλου ,Σταμάτη .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ