Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αλλοι 2 τελικοί και 14 ημέρες αναμονής...

Η ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα, με σοβαρή εμφάνιση, νίκησε με 3-0 σετ εκτός έδρας το μαχητικό Μοσχάτο.
Απομένουν ακόμα 2 τελικοί ώστε να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Θα παίξουμε στις 21 Απριλίου εντός έδρας με τον Θρίαμβο Χαιδαρίου και στις 25 Απριλίου εκτός έδρας με τον Απολλώνιο, στο Κερατσίνι.
Είμαστε κοντά στην άνοδο, αλλά, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Ας περιμένουμε 14 ημέρες και μετά μπορούμε να έχουμε εικόνα για το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας.
Ο Πορφύρας συνάντησε αντίσταση απο το Μοσχάτο, κυρίως, στο τρίτο σετ, όταν η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 13-8, αλλά, σταδιακά, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και μετά  το 14-15, όλα κύλησαν όπως θα θέλαμε, με προσοχή και υπευθυνότητα.
Καλό παιχνίδι, με ωραίες φάσεις και πείσμα κι απο τις δύο ομάδες, μία ευχάριστη βραδιά βόλει για τους αρκετούς θεατές.
Με δεδομένο ότι τα σχολεία είναι κλειστά αυτές τις ημέρες, είχαν την ευκαιρία αρκετά κορίτσια απο την Ακαδημία μας να έλθουν στο γήπεδο, μαζί με τους γονείς τους, με συνέπεια να δημιουργηθεί και μία όμορφη ατμόσφαιρα, για την οποία βοήθησε το αθλητικό πνεύμα των φίλων του Μοσχάτου, που μας παρείχε εξαιρετική φιλοξενία.
Αξιοσημείωτο του αγώνα, η επιστροφή της Στέλλας Μουστάκη, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά μετά απο την επέμβαση στους χιαστούς στο γόνατο της, στις 16 Νοεμβρίου, πριν απο 5 μήνες δηλαδή.
Ενα όμορφο πασχαλινό δώρο για την ίδια και την ομάδα μας, καθώς όλοι νιώσαμε συγκίνηση βλέποντας την πίσω στο παρκέ, γερή και δυνατή, πάνω απο όλα χαμογελαστή και χαρούμενη, γιατί ξεπερνά τον Γολγοθά της.  
Τα σετ ήταν 11-25, 15-25, 18-25.
Αριστη η διατησία των Βελώνη--Παπαδογιάννη.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Τσαπούρη, Μανωλάκου, Καράκου, Δήμα, Μπαλή, Γκούρα, Θεοχάρη, Χαλβατζή, Γρηγορίου, Μουστάκη, Δελαγραμμάτικα, Λιάρου.
ΜΟΣΧΑΤΟ ( Κατσιγιάννης ) Ζαφείρη, Διονάτου, Χαλβατζή, Τσουμίτα, Σαββίδη, Μακρή, Γιαβασοπούλου, Καλαμάρα--Φραγκιαδάκη, Τσουβατζιδάκη, Χατζηγρηγορίου.