Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Εμεινε άλλη μία στροφή, άλλος ένας τελικός....

Σε καλή κατάσταση, αποφασιστική και έτοιμη να βρεί λύσεις στη διάρκεια του αγώνα, που τελείωσε πριν απο λίγο, η ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα νίκησε με 3-0 σετ τον Θρίαμβο Χαιδαρίου, στο ''Σαλπέας''.
Αυτό το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Μένει ακόμα μία στροφή στην ανοδική αλλά και ανηφορική πορεία μας προς την Α2, άλλος ένας τελικός, ο τελευταίος, με τον Απολλώνιο στο κλειστό της ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι, την Τετάρτη το βράδυ, στις 21.30.
Εφόσον νικήσουμε και τον Απολλώνιο ανεβαίνουμε στην Α2 Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
Η συστηματική δουλειά στις προπονήσεις, η αφοσίωση προπονητή και αθλητριών, αθλητριών και προπονητή όπως και η θέληση αν όχι και δίψα για την άνοδο, αποτυπώθηκαν και στο αποψινό παιχνίδι.
Ολα πήγαν καλά, αλλά, πολλά λόγια δε χρειάζονται. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Οτι έχουμε να πούμε, θα ειπωθεί απο το βράδι της Τετάρτης 25 Απριλίου, με την προυπόθεση ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, να πάνε όλα καλά.
Μαχητικές προσπάθειες και  ελπιδοφόρα μηνύματα απο τα νέα παιδιά του Θριάμβου. Με τροπονητή τον ακούραστο Μανώλη Αποστολογιωργάκη, ο Θρίαμβος είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ξαναβρεί τον δρόμο του.
Τα σετ ήταν 25-10, 25-12 και 25- 7.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός ότι τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του Πορφύρα, περίπου 100.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κ. Γκούντας ) Δήμα,  Τσαπούρη, Μπαλή ( αρχηγός) , Καράκου, Γκούρα, Μανωλάκου,  Θεοχάρη, Χαλβατζή, Γρηγορίου, Μουστάκη, Δελαγραμμάτικα, Κουτσιβίτη.